Ana SayfaÜnlülerAjda Pekkan 2020 Beklentilerini Anlattı!

İlgili Postlar

Ajda Pekkan 2020 Beklentilerini Anlattı!

Türk şarkıcı Ajda Pekkan 1970’lerden bu yana “Süperstar” lakabıyla anılmıştır. Pekkan, güçlü bir kadın figürü çizdiği şarkılarıyla Türk pop müziğinin öne çıkan isimlerinden biri haline geldi. Bahar Yazıcı Şer ve Nilüfer Ademoğulları’nın kurdukları bir jean markası, önceki gün özel davet ile tanıtıldı. Davete yalnız katılan Ajda Pekkan, her zamanki gibi şık giyim tarzı ile dikkat çekti. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ajda Pekkan 2020 Beklentilerini Anlattı!

Ajda Pekkan: Çalışmadan Duramam!

Ajda Pekkan
Ajda Pekkan

Türk şarkıcı Ajda Pekkan 1970’lerden bu yana “Süperstar” lakabıyla anılmıştır. Pekkan, güçlü bir kadın figürü çizdiği şarkılarıyla Türk pop müziğinin öne çıkan isimlerinden biri haline geldi. Bahar Yazıcı Şer ve Nilüfer Ademoğulları’nın kurdukları bir jean markası, önceki gün özel davet ile tanıtıldı. Davete yalnız katılan Ajda Pekkan, her zamanki gibi şık giyim tarzı ile dikkat çekti. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ajda Pekkan 2020 Beklentilerini Anlattı! Yerli marka yaratmanın gururunu yaşayan Bahar Şer “Hedeflerimiz arasında firmamızı sevilen bir dünya markası yapmak, ülkemize yerli bir marka kazandırmak çok güzel” demiştir.

Ajda Pekkan 2020 Beklentilerini Anlattı!
Ajda Pekkan 2020 Beklentilerini Anlattı!

Ajda Pekkan 2020 Beklentilerini Anlattı!

2020 beklentilerini anlatan Ajda Pekkan, “Hepimiz için güzel bir yıl olmasını dilerim, benim için de çok güzel ve hareketli bir yıl olacak ” demiştir. Güzel projeler ile önümüze çıkan Ajda Pekkan “Çalışmadan duramam, yeni projeler ve albüm çalışması yapıyorum” dedi. Özel davetle Dj performansı gerçekleştiren Ozan Doğulu sevgilisi Hera ile birlikte katıldı. Geçtiğimiz günlerde Doğum gününü özel bir davetle kutlayan Ozan Doğulu, “Her şey çok güzeldi, bir yaş daha geldik. Böyle sorular sormasaydınız güzel olurdu. madem sordunuz söylüyorum. Tamı tamına 48 yaşındayım yaş geçiyor.” diyerek yoluna devam etti.

Ajda Pekkan 2020 Beklentilerini Anlattı!
Ajda Pekkan 2020 Beklentilerini Anlattı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler