Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz: Memleketteki Tüm Kötülükleri Yapan Üç Kişi Var

İlgili Postlar

Cem Yılmaz: Memleketteki Tüm Kötülükleri Yapan Üç Kişi Var

Geçtiğimiz hafta İbrahim Selim’in sunduğu “Bu Gece” programına katılan Cem Yılmazın açıklamaları konuşulmaya devam ediyor. Programda her zamanki eğlenceli tavrıyla izleyenleri gülme krizine sokan Cem Yılmaz “Memleketteki kötülükleri yapan üç kişi var.” açıklamasıyla sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu.

Bu Açıklama Çok Konuşulacak

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya arasındaki ilişki iddiaları son dönemlerde gündemden düşmek bilmiyor. Geçtiğimiz dönemlerde ilişki iddialarını yalanlayan Yılmaz’ın programda “Instagram’da Serenay Sarıkaya’ya ne yapmış diye bakıyorum ve dalıp gidiyorum, o stalk mu oluyor?” açıklamasına Sarıkaya’dan “Ne güzel bir açıklama yaptı. Ne diyeyim ben şimdi buna?” yorumu gelmesi ikilinin birbirlerine gönderme yapıyor olabileceği ihtimalini akıllara düşürdü.

Cem Yılmaz’dan Serenay Sarıkaya Açıklaması!

Ser Veriyor Sır Vermiyor

Herkesin aklında yatan “Defne Samyeli’yle neden ayrıldılar?” sorusunu hiçbir platformda yanıtlamayan Cem Yılmaz, sohbetin oraya gelmesine bile izin vermiyor. Konuyu aşk hayatından mizahla uzaklaştıran ünlü komedyenin Samyeli ile neden ayrıldığı, Serenay Sarıkaya’yla arasında ne olduğu konusu hala gizemini koruyor.

Cem Yılmaz Kimdir?

Cem Yılmaz: Memleketteki Tüm Kötülükleri Yapan Üç Kişi Var

Katıldığı programda samimi açıklamalar yapan Cem Yılmaz, mizahın eleştirel yönünü kullanmakta usta isimler. Eleştirilere ya da haksızlıklara ince esprilerle yanıt veren ünlü komedyen programda “Sosyal medyadan benim anladığım kadarıyla üç kişi var memleketteki bütün kötülükleri yapan; ben, Tarkan ve Athena Gökhan. Üçümüzün ortasında da İlluminati.” esprisiyle haklarında çıkan haberlere gönderme yaptı. Yılmaz’ın bu sözü sosyal medyada bir mizah konusu haline gelirken bir takipçisi Yılmaz hakkında ““Ya mükemmel, Cem Yılmaz’a bak 100 yılda bir gelenlerden diyorum” yorumunu yaptı.

Tarkan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler