Ana SayfaDedikoduİrem Derici: Ünlü Olmak İçin Benimle Birlikte Oluyorlar!

İlgili Postlar

İrem Derici: Ünlü Olmak İçin Benimle Birlikte Oluyorlar!

Ünlü şarkıcı İrem Derici, katıldığı bir programda özel hayatıyla ilgili itiraflarda bulundu. İrem Derici “Ünlü olmak için benimle birlikte oluyorlar!” sözleriyle gündeme damgasını vurdu işte ünlü şarkıcının o açıklamaları;

İrem Derici’den Sert Yanıt

Geçtiğimiz aylarda koronavirüsü atlatan Derici, takipçisinden gelen, “Sendeki estetik hayatımda olsaydı belki bazı şeyler daha güzel olurdu” yorumuna kayıtsız kalmadı. 33 yaşındaki İrem Derici, o kişiye, “Kesinlikle, o suratını adam etmezsen işin çok zor” cevabını verdi.

İrem Derici: İşsiz Kalırsam Silikonlarımı Satacağım

İrem Derici’den Ryan Donk’a Övgüler

Ryan Donk’ a, “Kalk yiğidim, sakin ol yiğidim, kutla yiğidim.” diye övgüler yağdıran İrem Derici’nin son paylaşımının ardından sosyal medya kullanıcıları ndan gülümseten yorumlar geldi. Takipçiler ünlü popçunun bu açıklaması sonrasında, “Donk sana bakmaz be ablacım.”, “Hormonlar yükselmiş yine”, “Abla yine ekmeğinin peşinde.” ifadeleriyle komik yorumlar yaptılar. Öncesinde de yıldız futbolcu için hissettiği hayranlığı ifade eden İrem Derici“Yanıyor, yanıyorum.” şeklinde paylaşmıştı…

İrem Derici Kimdir?

İrem Derici: Ünlü Olmak İçin Benimle Birlikte Oluyorlar!

Katıldığı programda erkeklerin ünlü olmak için kendisiyle ilişki yaşadığını söyleyen İrem Derici, “Starlarla ilişki yaşamadım. Genelde yarı ünlü veya ünlü olma yolunda ilerleyenlerle birlikte oldum. Onlar için İrem Derici, ünlü olmak için iyi bir yoldu. Ama ağzımın payını aldım. İki yıldır hayatıma kimseyi almıyorum. Birini koluma takıp ‘Arkadaşlar bugün bunu ünlü ediyoruz’ demiyorum. Artık midem bulanıyor. Erkeklerin bana yaklaşmasındaki yüzde 70 neden, şöhretin onlara da bulaşmasını istemeleri. Hayatım boyunca bu böyle olacak, biliyorum. Yadırgamıyorum” dedi.

Travis Scott ile takılıp dünya çapında ünlü olmak istediğini de sözlerine ekleyen Derici, “Fakat onlar yılansa ben kobrayım. Pandemi nedeniyle bu aralar kimseyle ilişki yaşamıyorum” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler