Ana SayfaÜnlülerDemet Özdemir'i Kiradan Kurtaran Yeni Evi Göz Kaçaştırıyor...

İlgili Postlar

Demet Özdemir’i Kiradan Kurtaran Yeni Evi Göz Kaçaştırıyor…

Popüler dizi Doğduğun Ev Kaderindir ile yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol’la başrolleri paylaşan başarılı oyuncu Demet Özdemir, sosyal medya paylaşımlarımla yaza damgasını vurdu. Kiracı kalmaktan kurtual güzel oyuncu ultra lüks eviyle göz kamaştırıyor. İşte Detaylar..

Demet Özdemir’in Türkan Şoray Hayali

Demet Özdemir’i Kiradan Kurtaran Yeni Evi Göz Kaçaştırıyor…

Zeynep karakteriyle Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki performansıyla yine göz dolduran Demet Özdemir, uzun dönem süren tekneli tatilinden sonra işine start verdi. Sosyal medyada 11.3 milyon hayranı bulunan Demet Özdemir, bu arada kiracı olamaktan da kurtuldu. Yeni Evi Göz Kaçaştırıyor…

Demet Özdemir kimdir?

Demet Paraya Kıydı…

Hürriyet haberin düzenlemiş olduğu özel haberine göre; Reklam ve dizilerden kazandığı bütçe ile kendisine lüks bir ev satın alan Demet Özdemir, kesenin ağzını açmışa benziyor. Şimdiye dek Acarkent’te kiracı olarak  yaşayan 28 yaşlarındaki genç oyuncu, Zekeriyaköy’de kendisine 4 milyon TL’ye villa aldı.

Söylentiye göre güzel oyuncunun villasının içini yapmak için ponsorlar sıraya girmiş hatta dekorasyon yapmak için bazı ünlü markalar böyle ünlü bir güzeli portföylerine dahil etmek için  uğraşıyorlarmuş.

Dünyaca Ünlü Şarkıcı Demet Özdemir’i Takibe Aldı..

İşte Demet Özdemir’in Lüks Villası..

Demet Özdemir'in Lüks Villası
Demet Özdemir’in Lüks Villası

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler