Ana SayfaÜnlülerDünyaca Ünlü Şarkıcı Demet Özdemir'i Takibe Aldı..

İlgili Postlar

Dünyaca Ünlü Şarkıcı Demet Özdemir’i Takibe Aldı..

Sosyal medyada üzerinde yaklaşık 10.5 milyon takipçisi ile gündemin en dikkat çeken ünlülerinden biri olan güzel oyuncu Demet Özdemir’i dünyaca ünlü yıldız Instagram’dan takip etmeye başladı.. Demet Özdemir’i fark edip takibe alan dünya starı bakın kim çıktı? Detayları Haberimizde..

Demet Özdemir’in Lüks Evi Sosyal Medyada Olay Oldu..

Dünyaca Ünlü Şarkıcı Demet Özdemir’i Takibe Aldı..

Dizi Erkenci Kuş ile ününe ün katan oyuncu Demet Özdemir’in, yaşadığı aşklardan giydiği kıyafetlere kadar her şeyiyle büyük bir ilgiyle takip ediliyor. 28 yaşlarındaki güzel oyuncu en son olarak ismi devamlı  aşk dedikodularına karıştığından dolayı isyan etmiş ve “Kalbim boş” şeklinde ifadeler kullanmıştı..

Demet Özdemir kimdir?

Şu sıralar Popüler dizi Doğduğun Ev Kaderindir’de yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol ile başrolleri paylaşan başarılı oyuncu Demet Özdemir, yaptığı paylaşımlarla yaza damgasını vurdu.

Dünyaca Ünlü Şarkıcı İle Takipleşiyor..

Magazine bomba gibi düşen olay ise dünyaca ünlü Porto Rikolu yıldız Ricky Martin, Demet Özdemir’i Instagram’dan takibe aldı. Demet Özdemir de bu tavrı boş çevirmedi ve takibe takip ile cevap verdi. Bu son olay ise sosyal medya gündeminde en çok konuşulanlar arasına katıldı..

 

Ricky Martin Demet Özdemir
Ricky Martin Demet Özdemir

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler