Ana SayfaÜnlülerSırada Arabesk Var...

İlgili Postlar

Sırada Arabesk Var…

Şarkılarıyla milyonların kalbini fetheden;  tarzı, tavrı ve albümleriyle kendinden başarıyla söz ettiren Türk Pop müzik sanatçısı Tuğba Yurt, YouTube kanalında arabesk söyledi hayranları yoğun ilgi gösterdi…İşte Detaylar..

Tuğba Yurt Pozlarıyla Yine Sosyal Medyayı Salladı!

Tuğba Yurt: “Sırada Arabesk Var…”

Sakin Ol’, ‘Güç Bende’, ‘İnceden İnceden’, ‘Yine Sev Yine’ gibi şarkıları ile gönülleri fetheden başarılı şarkıcı Tuğba Yurt, kendi YouTube kanalından arabesk söyledi. İşte o an olanlar oldu.. Sevenleri yoğun ilgi gösterdi… Pop müzik şarkıcısı Tuğba Yurt, YouTube kanalı üzerinden pop müzikten sonra söylediği arabesk şarkılarla dikkatleri üzerine çekmeye devm ediyor..

Tuğba Yurt kimdir?

Tuğba Yurt kendi YouTube kanalından yayınladığı arabesk şarkılar müzik severler tarafından en çok paylaşılan videolar arasına girdi. Söylemekten keyif aldığı ve kendi yorumuyla seslendirdiği arabesk şarkılarla önümüzdeki günlerde sevenlerinin karşısına özel bir proje ile çıkacak olan Tuğba Yurt, birçok markanın dikkatini çekti ve arabesk projesi için anlaşma imzalayacak. Tuğba, arabesk projesi için imzayı atmadan önce arabesk şarkılardan oluşacak repertuvarını hazırlamaya başladı.

Tuğba Yurt Kapak Kızı Oldu..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler