Ana SayfaÜnlülerTuğba Yurt Pozlarıyla Yine Sosyal Medyayı Salladı!

İlgili Postlar

Tuğba Yurt Pozlarıyla Yine Sosyal Medyayı Salladı!

‘Sakin Ol’, ‘Güç Bende’, ‘İnceden İnceden’, ‘Yine Sev Yine’ gibi şarkılarıyla milyonların gönlünü fetheden Tuğba Yurt, çıkarmış olduğu “Sığınak” isimli son albümü ile müzik listelerinde ilk sırada yer aldı. Tuğba Yurt, objektifleri verdiği pozlarla yine sosyal medyayı salladı. Detaylar haberimizde…

Tuğba Yurt Kimdir?

Tuğba Yurt Yine Sosyal Medyayı Salladı!

Güzel şarkıcı Tuğba Yurt, son albümü Sığınak’ta yer alan “Geliyo Geliyo” şarkısı ile dijital platformlarda en çok dinlenen şarkılar arasına girmeyi başardı. Tuğba Yurt Bodrum, Marmaris, Antalya, Çeşme başta olmak üzere toplamda 8 şehri kapsayan bir turneye çıkıyor. ‘Sakin Ol’, ‘Güç Bende’, ‘İnceden İnceden’, ‘Yine Sev Yine’ gibi şarkılarıyla milyonların kalbini kazanan Tuğba Yurt “Şarkılarımı hep birlikte söylediğimiz zaman yeniden doğduğumu hissediyorum. Bu inanılmaz bir güç ve mutluluk” diye konuştu.

Tuğba Yurt, turne öncesi, Tolga Aksakal’ın objektifine poz verdi. Güzel şarkıcının verdiği pozlar sosyal medyayı salladı. Yeni fotoğraflarıyla olay olan Tuğba Yurt, ilgi gösteren tüm hayranlarına teşekkür etti ve fotoğrafın altına yakında konserlerde buluşuyoruz diye hayranlarına duyuru yaptı.

Tuğba Yurt, önümüzdeki hafta yeni klibi için kamera karşısına geçecek.

TUĞBA YURT’UN SOSYAL MEDYAYI SALLAYAN O FOTOĞRAFLARI…

Tuğba Yurt Yine Sosyal Medyayı Salladı

 

Tuğba Yurt Yine Sosyal Medyayı Salladı

Güzel şarkıcı 8 ayrı şehirde vereceği konser öncesi, verdiği pozlarla yine sosyal medyayı sallamayı başardı. Şarkılarıyla milyonların gönlünü fetheden Tuğba Yurt, yeni klibi için önümüzdeki hafta kamera karşısına geçecek.

Tuğba Yurt’tan Yeni Bir Atak Geliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler