Ana SayfaÜnlülerEypio 'Babam Beni Kitapsızca Döverdi'

İlgili Postlar

Eypio ‘Babam Beni Kitapsızca Döverdi’

Günah Benim Suç Benim şarkısı ile ünlenen Eypio adıyla tanıdığımız Abdurrahim Akça Youtube’da Armağan Çağlayan’ın sunduğu Gör Beni programına konuk oldu. Samimi sohbetten satır başları yazımızda..

Eypio Kimdir?

Hollanda’da 6 Yıl Kaldım

Armağan Çağlayan’ın programına konuk olan Eypio programda üne kavuşmadan önceki yaşantısından bahsetti. Ünlü rapçi 2002-2008 yılları arasında Hollanda’da yaşadığını ve halı yıkama, araba yıkama ve peyzaj gibi farklı işlerde çalıştığını söyledi.

Armağan Çağlayan Kimdir?

Rap Müziğe Başlama Serüveni

Armağan Çağlayan’ın rap müziğe Hollanda’da mı başladınız? Rap müzik yapmanızda Hollanda’da öteki olmanızla bir ilgisi var mı? sorularına rapçi ;

‘Hayır. Ben 1995 yılları Cartel’den beri rap müzik dinlerdim. Hollanda’ya gittikten sonra rap müzik yapmaya başladım. Ben her zaman ötekiydim zaten. 1980 yılında Afganistan’dan Türkiye’ye göç etmiş Afgan Türkmeni bir ailenin çocuğuyum’ dedi.

Hollanda’ya Kaçak Yollardan Gittim

Rapçi Eypio Hollanda’ya kaçak yollardan gitmeye çalıştığını fakat Muğla Yatağanlı’da yakalanıp bir gün karakolda kaldığını, ardından Makedonya’ya giderek orada sahte vize ile Hollanda’ya gittiğini söyledi. Hollanda’ya gittikten sonra 6 yıl kalarak farklı işlerde çalıştığını, dayısının şirketine kaydolduktan sonra şirketin batmasının ardından Türkiye’ye dönüş yapmak zorunda kaldığını belirtti.

Babam Beni Kitapsızca Döverdi

Armağan Çağlayan’ın eşinizin doğum gününü evlilik yıl dönümü unutan bir adamsınız muhtemelen cümlesine Eypio; ‘Evet öyleyim o tarz şeyleri yapmacık buluyorum samimi bulmuyorum dedi ve babamla aram iyi olmadığı için babalar gününü de umursamıyorum diyerek ekledi.

Armağan Çağlayan’ın babanızla aranız neden iyi değildi? Hayatınızda baba figürü olarak yer alan birisini hayatınızdan çıkarmak zor değil mi? sorularına Eypio ; ‘Küçükken beni çok döverdi kitapsızca vururdu, ben babam yurt dışına iş için gittiğinde çok mutlu olurdum, rahatlardım. Bizim baba-oğul ilişkimiz olmadı bu yüzden hayatımdan çıkarmışım gibi hissetmedim’ dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler