Ana SayfaDedikoduRapçi Eypio Ivana Sert Hakkında Konuştu!

İlgili Postlar

Rapçi Eypio Ivana Sert Hakkında Konuştu!

‘Umudum Kalmadı’ ‘ Vur Vur’ ‘ Sen’ ve ‘ Gömün Beni Çukura’ parçalarıyla muhteşem çıkış yakalayan Eypio  Kartal Anatolium Marmara AVM’de görüntülendi. Sevenlerine unutulmaz bir konser yaşattıkdan sonra gündeme oturan Rapçi Eypio Ivana Sert hakkında konuştu.

Ivana Sert Kimdir?

 Ivana Sert: Rap müzik balon hiç değer vermiyorum!

Geçtiğimiz aylarda “Rap müzik balon. Hiç değer vermiyorum. Hikaye anlatıyorlar. Sanattan saymıyorum” diyen Ivana Sert’e bir tepki de Eypio’dan geldi. Sert’in bu sözleri büyük tepki çekmiş, birçok şarkıcı kendisini eleştirmişti. Önceki gün de ‘Müziğin Yıldızları Ödül Töreni’nde ‘En İyi Rap Müzik Sanatçısı’ ödülünü Norm Ender’e veren Ivana Sert, sahnede özür diledi. Norm Ender de “Senin bu yaptığına bizim dilde ‘R yapmak’ (geri vites) derler” karşılığını vermişti. Rapçi Eypio da önceki gün Kosovalı şarkıcı Genta İsmajili ile Gayrettepe Masquerade Club’da buluştu. Eypio, İvana Sert ile meslektaşı Norm Ender’in sohbeti hatırlatılınca şöyle dedi: “Böyle olur işte. Sen rap ve rapçilere saygı duymazsan, hiçe sayarsan birileri gelir, insanların önünde cortlatır. Sonuçta herkesin saçmalama hakkı vardır.”

Rapçi Eypio'dan Ivana Sert Hakkında Konuştu!
Rapçi Eypio’dan Ivana Sert Hakkında Konuştu!

Eypio Kimdir?

Rapçi Eypio’dan Ivana Sert Hakkında Konuştu!

‘Umudum Kalmadı’ ‘ Vur Vur’ ‘ Sen’ ve ‘ Gömün Beni Çukura’ parçalarıyla muhteşem çıkış yakalayan Eypio  Kartal Anatolium Marmara AVM’de görüntülendi. Sevenlerine unutulmaz bir konser yaşattıkdan sonra gündeme oturan Rapçi Eypio, Ivana Sert hakkında konuştu. Geçtiğimiz aylarda “Rap müzik balon. Hiç değer vermiyorum. Hikaye anlatıyorlar. Sanattan saymıyorum” diyen Ivana Sert’e bir tepki de Eypio’dan geldi. Sert’in bu sözleri büyük tepki çekmiş, birçok şarkıcı kendisini eleştirmişti. Önceki gün de ‘Müziğin Yıldızları Ödül Töreni’nde ‘En İyi Rap Müzik Sanatçısı’ ödülünü Norm Ender’e veren Ivana Sert, sahnede özür diledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler