Ana SayfaÜnlüler"Bir Tarkan'a Bir Diva'ya Daha İhtiyımız Var..."

İlgili Postlar

“Bir Tarkan’a Bir Diva’ya Daha İhtiyımız Var…”

Yapımcılığını BBO Yapım’ın üstlendiği,  başarılı sunucu Jülide Ateş’in sunumuyla 40, Haber Global ekranlarında her Perşembe ekrana gelmeye devam ediyor. Jülide Ateş’in 13 Ağustos Perşembe akşamı konuğu YouTube fenomeni, şarkıcı, yönetmen, oyuncu ve yazar Oğuzhan Uğur oldu. Oğuzhan Uğur, 40’ta Jülide Ateş’in siyasetten magazine kadar sorduğu  Türkiye gündemiyle ilgili sorularını yanıtlarken, aynı zamanda; Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcılığı da yapan, subay ve Ergenekonculuk ile suçlanarak 6 yıl hapis yatan babası Hasan Atilla Uğur’la ilgili açıklamalar da yaptı. İşte Detaylar..

Oğuzhan Uğur ve ekibi sözünü tuttu

“Bir Tarkan’a Bir Diva’ya Daha İhtiyımız Var…”

Sosyal medyada sivri yorumlara imzasını atan Oğuzhan Uğur:  “Yeşilçam’ın starları bu dönemde yaşasaydı ve Twitter’da olsaydı, Kemal Sunal 2. filmini çekemezdi! RTÜK’ün misli, Twitter’da sosyal mecralarda! Adam bağlamayla karşıdan karşıya geçiyor, şimdi olsa bu bile linç yiyebilirdi! İyi ki rahmetliler bu dönemi görmedi!” dedi.

Oğuzhan Uğur kimdir?

Jülide Ateş, Oğuzhan Uğur’a Aleyna Tilki için yorumlarını da sordu. Oğuzhan Uğur, sosyal medyada Aleyna Tilki eleştirilerine karşı olumlu yorum yapan fenomenlerden biriydi.

“Aleyna Şunu Yaptı, Şunu Dedi, Sen 17 Yaşında Neler Yaptın Acaba?”

Jülide Ateş, Uğur’a kendi yorumu olan “Aleyna Tilki müziğin dişi Tarkan’ı” sorusunu yönelttti.

Oğuzhan Uğur: “Bence öyle. 17 yaşında çıktı piyasaya hepimiz dinledik. 500 milyon insan dinledi. Orada 35-36 yaşındaki adamlar onun yaptığı şarkıyı yapamıyor derken sinirle söylüyorum. Tanıdığım müzisyenler var, kardeşim 17 yaşında, Aleyna şunu yaptı, şunu dedi, sen 17 yaşında neler yaptın acaba? Bir düşünsek şu an toplum içine çıkamayız. Bu kız öyle büyük bir yükün altına giriyor ki tabii ki bazen garip açıklamalar yapacak. Bırakın söylesin o daha çocuk demiştim o zaman.  Şimdi değil tabii…”

“Niye Bir Aleyna Daha Bir Tarkan Olmasın?”

Oğuzhan Uğur Aleyna Tilki sorusuna olan cümlelerine şöyle devam etti: “Bir Tarkan’a daha ihtiyacımız var bizim, bir Diva’ya daha ihtiyacımız var, bir megastara ihtiyacımız var! Tarkan müthiş bir isim. Niye bir Aleyna daha bir Tarkan olmasın? Sesi de çok güzel bence. Niye devamında bir Tarkan daha yaratmayalım? Niye herkesi gömüveriyoruz ki? Birini de destekleyip çıkaralım ya. Finalde Aleyna niye kurban kesmedi ya diyecekler! Onu kesen var, bırakın biri de star olsun.

“Cem Yılmaz’a Neler Yaptıklarına Bakın Son Dönemde Sosyal Medyada!”

“Cem Yılmaz’a neler yaptıklarına bakın son dönemde sosyal medyada! Ayıptır yani bunu söylemeye çalışıyorum. Herkes sussun, kimse iş yapmasın ne yapacaksın mutlu mu olacaksın? Ne yapacaksın? Senin hangi dinden olduğun, hangi takımı tuttuğun hangi kadınla ya da adamla birlikte olduğun senin için önemli olmamalı. Magazin için önemli olsun, bırak onlar tartışsın! Fenerbahçeli mi? Artık senin albümünü almayacağım diyorlar bravo ya!”

“Araba Oyunu Cd’sini Darbe Planı Diye Evimizden Götürdüler!”

Oğuzhan Uğur, babası nedeniyle yaşadığı dönemi anlatırken ise “Herkesin bildiği bir araba oyuncu cd’sini darbe planı diye delil olarak götürdüler! ‘Bu oyun cd’lerin içine sonradan monte edilmiştir’ diye bilirkişi raporu geldi” cümleleriyle yaşadıklarını anlattı!

“Youtube Bitmez Çünki Hiç Varolmadı!”

Jülide Ateş Oğuzhan Uğur’a Youtube bitti mi sorusunu yöneltti, Uğur’un yanıtı şöyle oldu:

“YouTube bitmez. Çünkü zaten hiç varolmadı! Onu içindeki format yapan insanlar var etmeye çalıştı. Tv’de yüksek reytingli programlar olduğunda da bakın insanlar tv’ye geri döndü derler, tv’ye geri dönüş değildir bu, tv kendisini kendi içerisinden formatları tekrar etmeye başladığı için insanlar kafayı başka yere çevirmeye başlamışlardır. Televizyon bitti diyemiyoruz o yüzden. Bugün de YouTube’un içine binlerce insan girdi, format yapmaya başladı diye, YouTube bitti diyemeyiz. Ben sosyal medyanın tamamını yeni medya olarak görüyorum. Bu yüzden YouTube’un bitmesi söz konusu değil.”

“6 Sene Boyunca Her Hafta Silivri’ye Gittim. Bunu Psikolojisini Anlatamıyorum!”

Jülide Ateş: “Baban subay ve herhangi bir subay değil. Vatan Partisi Genel Başkanı Yardımcısı idi… 1999’da Abdullah Öcalan’ın ilk sorgusunu Hasan Atilla Uğur, babanız yapmıştı. Daha sonra da Ergenekonculuk ile suçlandı ve 6 yıla yakın hapis yattı. Ardından siz devlete 6 milyon 446 bin TL’lik bir tazminat davası açtınız, ancak Hazine adına İstanbul Muhakemat Müdürlüğü avukatları dediler ki ‘böyle bir davayı kabul etmiyoruz, tazminat talebi oluşmamıştır.’ Benzer bir emsal var, Gazi Üsteğmen Serdar Öztürk özelinde, kendisi de Ergenekon kapsamında 4 yıl 9 ay hapis yatmıştı, ve 1 milyon Euro tazminat talep etmişti. Adalet Bakanlığı barışçıl çözüme gidilmesi gerektiğini söyledi ve 500 bin Euro önererek Öztürk’ün davadan vazgeçmesini istemişti. Bu noktada. sen bu konuda ne düşünüyorsun?

Oğuzhan Uğur, Jülide Ateş’i şu cümleleriyle yanıtladı: “Biz bunu her gün soruyoruz zaten. Sokakta, sosyal medyada hep soruyoruz zaten. Tazminat ses çıkarmak demektir aslında! Yoksa biz aman oradan para alalım diye değil. Sosyal medyada da öyle algılandı bu, bazı insanlar babamızın içerde olmasının normal olduğunu anlatmaya çalıştılar saçma sapan bahanelerle…  Ben 6 sene boyunca her hafta Silivri’ye gittim. Psikolojisini anlatmıyorum, inanılmaz bir zorluktu bu! Tazminat da açacak, şikayet de edecek! Pardon filmine dönmesin olay, ben bunu istiyorum! Giden 6 sene geri gelmez, mümkün değil. Bizim yaşadığımız acıları bize unutturamazlar o mümkün değil. Tazminat davası açması bence bir sestir, bir karşılıktır, bir tepkidir, böyle bakmaları lazım insanların. Parayı alıp ev alalım, arsa alalım demeyeceğiz ki, biz öyle insanlar değiliz. Bu bir tepki, bu bir tepkiydi! Birilerinin siz bizim hakkımızı yemesi gerekiyordu, ha öyle ha böyle.

“Yaşadıklarımızı Anlatırken Mizahla Yumuşattım!”

Jülide Ateş, Oğuzhan Uğur’a “Babanızın gerçekten vatan haini olabileceğini düşündünüz mü?” diye sordu. Oğuzhan Uğur: “Herkesin bildiği bir araba oyuncu cd’sini darbe planı diye delil olarak götürdüler! ‘Bu cd’lerin içine sonradan monte edilmiştir bu’ diye bilirkişi raporu geldi. 5 ay ertelediler davayı! ‘Adamın birini kafasından vurmuş görevdeyken’ dediler, kafasından vurulan adam geldi! Savcı sordu dedi ki, ‘kafanızdan vuruldunuz mu,’ adam dedi ki ‘burdayım şu an vurulmadım.’ ‘Hııımmm sizi vurmamış, tamam siz gidin biz bi 6 ay sonrası erteleyelim davayı..’ Böyle gitti dava…

…..Ben orada bir adam gördüm isim vermeyeyim, Ergenekon Davası’nda yargılanıyor, çıktı ve döndü dedi ki hakime, mikrofona konuşuyor:  ‘Ya ne olur suçumu söyleyin, ya da ben şu mikrofonu kırayım beni bu yüzden hapse attığınızı söyleyin, ama ne olur bir şey söyleyin!’ Biz artık sinirden gülmeye başladık, çünkü çok komik bir tiyatro dönüyordu.”

“Fethullah Gülen’in Kanalları Öyle Şeyler Anlattılar ki!”

“İnsanlara bunu anlatmaya çalıştık. Ama Fethullah Gülen’in kanalları öyle şeyler anlattılar ki! Bir maden kazası oldu, haberlerde spiker şunu dedi ‘Maden kazası nedense generallerin içeri alınmasıyla aygı güne denk geldi! Yoksa bu bir tesadüf mü’ felan dediler! İnsanların aklıyla oynadılar. Samanyolu Tv bir başlıyor haberlere şöyle yaptılar, böyle yaptılar! Biz de dedik ki ‘eyvah ya böyle bir şey var mı acaba’ demeye başladık! İşin esprisi bu tabii!……

…..Düşünebiliyor musunuz babamı görmeye gidiyorum Silivri’ye, önümde PKK’lılar, arkamda başka bir örgüt, ortada ben Ergenekon’cuyum. Bana soruyorlar siz hangi örgütsünüz? ‘Biz Ergenekon’ diyorum ben. ‘Bir dakika biz öyle bir örgüt duymadık’. Diyorum ki ben de duymadım. Yok çünkü. Biz bir örgüt değil miydik? Nerede kapıda toplanan insanlar, nerde ayağa kalkanlar, nerde bir telefonla işi çözenler? Biz yapayalnız annemle, kardeşimle böyle bekliyorduk babamı görelim diye. Örgüt dedikleri insanlarla cezaevinde tanıştım, kimlere kimlere selam verdim. Bu konuyu anlatırken maalesef mizahla yumuşattım! “

“Salona Grip Babamı Alıyor, Yatak Odama Girip Kız Arkadaşımı Alıyor!”

Jülide Ateş Oğuzhan Uğur’a “Yakınlarınızdan sizi Ergenekoncu diye dışlayan oldu mu?” diye de sordu. Oğuzhan Uğur, bu soruya da çarpıcı açıklamalarda bulundu: “Biz bu vatan uğruna neyin gerçek olduğunu biliyoruz diyen adamların telefonlar dinleniyor diye, Tabii Oğuzcum falan filan diyerek kısa kesip kapatmaları… Kimseden destek istemedim, hadi bana destek verin demedim. Benim o dönem bir kız arkadaşım vardı, kız arkadaşımın çalıştığı kanal benimle olan fotoğraflarını kaldırmasını istemiş. Bu herifin babası Ergenekoncu demişler. Yani salona girip babamı alıyor, yatak odama girip kız arkadaşımı alıyor nerdeyse, olaya bakar mısınız?” dedi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler