Ana SayfaÜnlülerOğuzhan Uğur ve ekibi sözünü tuttu

İlgili Postlar

Oğuzhan Uğur ve ekibi sözünü tuttu

Oğuzhan Uğur ve ekibi geçtiğimiz sene itibari ile verdiği sözü tuttu ve yüksek bir geliri şehir aileleri ile gazilere bağışladı. İşte detaylar.

Türkiye’nin Youtube üzerinden yayın yapan en iyi projelerinden birisi olan Babala TV, geçtiğimiz yıl bir söz vermişti. Oğuzhan Uğur ve ekibi 1 yıllık reklam gelirlerini şehit aileleri ile gazilere bağışlayacağını duyurmuştu. Dönem içerisinde destek gören bu durum, çoğu kişi tarafından unutulmuş olsa da Oğuzhan Uğur ve ekibi bu sözünü unutmadı.

Oğuzhan Uğur kimdir?

Oğuzhan Uğur ve ekibi yüksek bağış ile dikkat çekti

Oğuzhan Uğur ve ekibi bir yıllık reklam gelirlerini sosyal medya hesabından paylaşarak duyururken 223 bin TL’lik bir gelirin elde edildiği görüldü. Bu gelirin elde edilmesinin ardından Oğuzhan Uğur ve ekibi geliri bağışladı.

Oğuzhan Uğur yeni programa başlıyor

“Her kuruşu şehit ailelerine ve gazilerimize bağışlandı”

1 milyon 400 bin abonesi ile Youtube’da dikkat çeken TV projesi, 2017’nin Nisan ayı ile 2018 Temmuz ayı içerisinde 223 milyon TL’lik bir gelir sağladı. Kanalın sunucusu ve aynı zamanda yüzü olan Oğuzhan Uğur konuyla ilgili Instagram hesabından bir mesaj paylaştı ve gelirin ekran görüntüsünü attı.”Göstere göstere! Helal olsun çete! 5 bin TL ile başlamıştık, şimdi 223 bin TL oldu ve artmaya devam ediyor. Her kuruşu Şehit aileleri ve Gazilerimize bağışlandı. Siz yaptınız. Çetenin böylesi. Kimileri birine iftira atarak, dedikodu yaparak ya da saldırarak yapar ama bizce prim dediğin böyle yapılır.” diyerek bağışın duyurusunu yapan Oğuzhan Uğur kısa süre içerisinde sosyal medyada destek aldı.

Geçtiğimiz günlerde yeni bir kanal projesine başlayacağı duyularak tüm dikkatleri üzerine çeken ünlü isim, bağışla da yine sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden birisi olmayı başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler