Ana SayfaÜnlülerOğuzhan Uğur Kanal D'de programa başlıyor

İlgili Postlar

Oğuzhan Uğur Kanal D’de programa başlıyor

Youtube yayınları ile 1 milyon kişinin beğenisi kazanarak ünlü olan Oğuzhan Uğur, şimdi ise kanal programına hazırlanıyor. İşte detaylar.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar sayesinde yeni projesi ile ilgili detayları aktaran Oğuzhan Uğur, Kanal D ile el sıkıştı.  YouTube’da Babala ve Onedio kanalında yaptığı özel içerikleri sayesinde büyük üne kavuşan ve aynı zamanda başarılı görülen Oğuzhan Uğur, şimdi aynı başarını Kanal D ekranlarında göstermeye çalışacak.

Oğuzhan Uğur kimdir?

Oğuzhan Uğur anlaşması tamam!

Kanal D ile yaptığı görüşmeler sonrasında anlaşmayı gerçekleştiren Oğuzhan Uğur, televizyonda yeni bir programa başlayacak. Sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda “işi azıcık büyüttük” diyerek müjdeyi veren ünlü isim, Twitter hesabından ise “İşi azıcık büyüttük. Bakalım nasıl olacak?” şeklinde mesaj yazdı.

Oğuzhan Uğur için yapılan yorumlarda en çok dikkat çeken detaylardan birisi ise Oğuzhan Uğur’un Kanal D’de efsane olmayı başaran Beyazıt Öztürk’ün varisi olarak görülmesi. Bu konuda Oğuzhan Uğur ya da Beyazıt Öztürk’ten herhangi bir açıklama gelmese de yeni şovmenin Beyazıt Öztürk’ün yerine geçmesi de en çok konuşulanlar arasında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler