Ana SayfaÜnlülerHazal Subaşı "Yılın En İyi Kadın Oyuncusu" seçildi!

İlgili Postlar

Hazal Subaşı “Yılın En İyi Kadın Oyuncusu” seçildi!

Adını Sen Koy dizisinin başrol oyuncusu Hazal Subaşı, Kıbrıs’ta ‘Yılın En İyi Kadın Oyuncusu’ seçildi. Düzenlenen ödül töreninde, güzel oyuncuya dizideki başrol arkadaşı Erkan Meriç’in de eşlik ettiği objektiflere yansıdı.

Hazal Subaşı Kimdir?

Erkan Meriç Kimdir?

 

2016-2017 yayın döneminden beri devam eden ve hafta içi kuşağının sevilen dizilerinden olan Adını Sen Koy’un başrol oyuncuları, başarılarını taçlandırmaya devam ediyor. 8 Haziran Cuma günü 365. Bölümüyle sezon finalini yapan dizi filmin, 3 sezonu sabırsızlıkla beklenirken, dizinin güzel başrol oyuncusu Hazal Subaşı, Kıbrıs’ta düzenlenen bir ödül töreninde ‘Yılın En İyi Kadın Oyuncusu’ ödülüne layık görüldü.

Sanat ve iş camiasından birçok ünlü kişinin katılımıyla gerçekleştirilen, Kıbrıs Havadis Medya’nın düzenlediği Başarı Ödülleri töreninde, Adını Sen Koy dizisinin başrol oyuncuları da yer aldı. Hazal Subaşı’na, KKTC Başbakanı Tufan Erhürman tarafından “Yılın En İyi Kadın Oyuncusu” ödülü takdim edildi. Güzel oyuncu ödülünü alırken, dizideki başrol arkadaşı ve gerçek hayattaki sevgilisi Erkan Meriç’in de kendisine eşlik ettiği objektiflere yansıdı. Ödülünü alan manken ve oyuncu Subaşı; “Çok heyecanlıyım şu an. Beni bu ödüle layık gören, bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Emeklerimizin karşılığını sayenizde alıyoruz ve çok mutlu oluyoruz.” Şeklinde duygularını ifade etti.

Erkan Meriç ve Hazal Subaşı Sonunda Adını Koydular!

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler