Ana SayfaDedikoduÖzcan Deniz'in Kanser Tedavisi Gören Babasından Kötü Haber

İlgili Postlar

Özcan Deniz’in Kanser Tedavisi Gören Babasından Kötü Haber

Geçtiğimiz günlerde baba olan Özcan Deniz’in yaklaşık bir yıldır tedavi gören babası Sadık Deniz’den kötü haber geldi. Kanser ile mücadele eden Sadık Deniz, mücadeleye yenik düştü ve hayatını kaybetti. Detaylar haberimizde…

Özcan Deniz’in Kanser Tedavisi Gören Babasından Kötü Haber

Özcan Deniz, 1 yıldır kanserle mücadele eden babası Sadık Deniz’in torununu görmesi için eşini aynı hastaneye yatırmıştı. Ünlü oyuncu, ikinci katta doğan oğlunu, dördüncü katta yatan dedesine götürmüştü. Vefat etmeden önce torununu gören, ayrıca sevme fırsatını da bulan Sadık Deniz’den kötü haber geldi. 1 yıldır kanserle savaş veren ünlü oyuncu Özcan Deniz’in babası Sadık Deniz, kansere yenik düşerek hayatını kaybetti.

Özcan Deniz Kimdir?

Özcan Deniz Babasıyla Yıllarca Konuşmadı

Özcan Deniz, babası Sadık Deniz’le annesi ve 7 çocuğunu bıraktığı için yıllarca konuşmadı. Sadık Bey, yıllardır arayıp sormadığı oğlunun çok para kazandığını görünce gazetelere çıkarak, “Özcan hayırsız çıktı, bana bakmıyor!” şeklinde açıklama yapmıştı. Sadık Deniz’in bu açıklaması o zamanlar oldukça konuşulmuştu.

Ancak ünlü sanatçı ailesine sahip çıkmayan babasını affetmemişti. 2006 yılında ise tam da ‘Babalar Günü’ arifesinde babasını affetti ve onu sahibi olduğu DNZ Production’ın başına geçirdi. Etiler’de aylığı 5 bin dolara triplex bir villa kiralayan ünlü sanatçı buranın yönetimini babası Sadık Bey’e emanet etmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler