Ana SayfaDedikoduPolat Yağcı'dan Şok Edecek Bir İntizar Açıklaması Daha!

İlgili Postlar

Polat Yağcı’dan Şok Edecek Bir İntizar Açıklaması Daha!

Magazin dünyası Sinem Gedik, İntizar ve Mustafa Ceceli arasında olan iddialar yüzünden bir hayli sarsıldı. Mustafa Ceceli’nin Sinem Gedik ve İntizar için ortaya atmış olduğu yasak ilişki iddiası birçok tepki almasına sebep oldu. Bu arada bir tepki de İntizar ile yollarını ayıran Polat Yağcı’ya geldi. Polat Yağcı tekrar herkesi şok edecek bir İntizar açıklaması yaptı.

İntizar Kimdir?

Polat Yağcı’dan Şok Edecek Bir İntizar Açıklaması Daha!

Mustafa Ceceli’nin eski eşi Sinem Gedik ile ilişki yaşayan İntizar’ın yapım şirketinden şok açıklama!

İntizar’ın bağlı olduğu yapım şirketinin sahibi Polat Yağcı, sosyal medyadan açıklama yaparak, ünlü şarkıcıyla bağlarını kopardığını açıklamıştı:: Yaklaşık iki yıldır Poll Production çatısı altında sanatsal faaliyetlerini sürdüren İntizar’ın medya vasıtasıyla kamuoyuna yansıyan haberlerini üzüntü ve şaşkınlıkla okuduk. Kendisinin bugün itibariyle şirketimizle hiçbir bağı kalmamıştır. Saygılarımızla.” açıklamasını yapmıştı.

Mustafa Ceceli’nin eski eşi Sinem Gedik ile ilişki yaşayan İntizar’dan sürpriz hamle!

Polat Yağcı’nın  bu açıklamasından sonra kendisine birçok sanatçı ve sosyal medya kullanıcı oldukça tepki gösteri. Tepkiler çığ gibi büyümekle beraber, sosyal medya da ünlülerin de sıkça konuştuğu bu konu Mustafa Ceceli’yi haklı bulanlar, bulmayanlar olarak ikiye bölündü. Ortalığın oldukça karıştığı bu konuda Polat Yağcı’dan bir açıklama daha geldi.

İntizar ve Sinem Gedik’in Görüntüleri Ortaya Çıktı

İşte Polat Yağcıdan Şok Edecek İntizar Açıklaması!

Polat Yağcı, sosyal medya hesabından İntizar ile alakalı ikinci bir açıklama yaptı. “Konu ile ilgili yaptığımız son açıklamadır.” açıklamasını yazan Polat Yağcı sosyal medyada fotoğraf paylaştı.

Polat Yağcı’dan Şok Edecek Bir İntizar Açıklaması Daha!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler