Ana SayfaÜnlülerErkan Meriç ve Hazal Subaşı Sonunda Adını Koydular!

İlgili Postlar

Erkan Meriç ve Hazal Subaşı Sonunda Adını Koydular!

Erkan Meriç ve Hazal Subaşı Adını Sen Koy dizisinin başrolündeki performanslarıyla, son yıllarda büyük beğeni alan ve sevilen oyuncular arasına girdiler. Adını Sen Koy dizisindeki Ömer ve Zehra karakterleriyle kısa sürede, epeyce bir hayran kitlesi de edinen yetenekli oyuncular, sonunda gerçek hayatta da aşklarının adını koydular…

Erkan Meriç ve Hazal Subaşı Sonunda Adını Koydular!

2016-2017 sezonunda TRT1’de başlayan ve 2. Sezonuna Star TV’de devam eden Adını Sen Koy dizisi; tam ilk bölümlerinden beri büyük bir takipçi kitlesiyle, gündüz kuşağının fenomen dizileri arasındaki yerini koruyor. Erkan Meriç yakışıklılığı, Hazal Subaşı ise güzelliği ile dikkatleri çekerken; oynadıkları karakterlerle ve birbirlerine olan uyumlarıyla da çok beğenildiler. Bu beğeniler nedeniyle; oyuncuların rol icabı olan dizideki aşklarını, özel hayatlarında da görmek istediklerini sürekli sosyal medyada dile getiren dizi takipçilerinin yorumları dikkat çekiyordu. Adını Sen Koy müdavimlerinin, bu güzel dilekleri artık gerçekleşmiş bulunuyor. Ömer ve Zehra aşkının, gerçekteki “adını kendileri koydular”!!

Erkan Meriç ve Hazal Subaşı Sonunda Adını Koydular!

Müjdeyi Erkan Meriç Verdi!

Adını Sen Koy dizisinin başrol oyuncuları Erkan Meriç ve Hazal Subaşı; geçtiğimiz haftalarda 360 TV’de Mesut Yar’ın “Burada Laf Çok” programına konuk oldular. Müjdeli haberi, bu programda ilk dile getiren yakışıklı oyuncu Erkan Meriç oldu. Henüz, 1 ay önce aşk yaşamaya başladıklarını söyleyen Meriç; ilk açıklamasını da Mesut Yar’a yaparak Hazal Subaşı ile birlikteliklerini itiraf etmiş oldu. Ardından, bu müjdeli haberi “Duymayan Kalmasın” programında, Cengiz Semercioğlu verdi. Aşklarının artık adını koyan; Erkan Meriç ve Hazal Subaşı bu haberle, hayranlarını da sevindirecek gibi görünüyor.

http://www.youtube.com/watch?v=_ebAFfvxN34&t=20s

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler