Ana SayfaÜnlülerPınar Altuğ'dan duygulandıran Vatan Şaşmaz paylaşımı

İlgili Postlar

Pınar Altuğ’dan duygulandıran Vatan Şaşmaz paylaşımı

Pınar Altuğ, eski sevgili cinayetine kurban giden Vatan Şaşmaz için duygulandıran bir paylaşım yaptı. Altuğ, sosyal medya hesabından Vatan Şaşmaz’ın fotoğrafını paylaştı. Detaylar haberimizde…

Pınar Altuğ, Vatan Şaşmaz’ın fotoğrafını paylaştı

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından aynı projede yıllarca birlikte rol aldığı, Filiz Aker tarafından bir otel odasında cinayete kurban edilen ünlü oyuncu Vatan Şaşmaz’ın fotoğrafını paylaştı. Paylaşımına, “Çok özlüyoruz” notunu düştü. Altuğ’un bu paylaşımı, görenlerin duygulanmasına neden oldu.

Vatan Şaşmaz cinayete kurban gitti

Ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz, bundan beş ay önce İstanbul’da bir otel odasında eski sevgilisi eski manken Filiz Aker tarafından dört el ateş edilerek öldürülmüştü. Filiz Aker, cinayetin ardından kendisini de başından vurarak intihar etmişti. Şaşmaz’ın vefatı, sanat camiasında büyük bir şaşkınlık ve üzüntü yaşatmıştı. Herkesin çok sevdiği Vatan Şaşmaz, gözyaşları içinde toprağa verilmişti. Şaşmaz’ı eşi, o dönem dört aylık hamileydi. Ünlü oyuncunun bebeğini göremeden acı bir cinayet ile hayatını kaybetmesi derin bir acı yaşatmıştı.

Pınar Altuğ kimdir?

Vatan Şaşmaz kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler