Ana SayfaÜnlülerSen Anlat Karadeniz dizisi gerçek oldu. Canlı yayında eşinin uyguladığı şiddeti anlattı!

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz dizisi gerçek oldu. Canlı yayında eşinin uyguladığı şiddeti anlattı!

Vicdansız kocasından şiddet gören çaresiz bir kadının çocuğuyla birlikte kocasından kaçma mücadelesini konu alan Sen Anlat Karadeniz isimli dizi gerçek oldu. Eşinin gazabına maruz kalan acılı kadın, canlı yayına çıkıp “Eşim burnumu kırdı, nefes alamıyorum.” diyerek yaşadığı acıyı anlattı. Detaylar haberimizde…

Sen Anlat Karadeniz dizisinin senaryosu gerçek oldu

ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan, henüz üç bölüm yayınlanmasına rağmen içerdiği şiddet sahneleri ile büyük yankı uyandıran Sen Anlat Karadeniz isimli dizinin senaryosu gerçek oldu. Canlı yayına bağlanan çaresiz kadın, eşinin kendisine şiddet uyguladığını ve yaşadığı acıları anlattı.

Canlı yayında yaşadığı şiddeti anlattı

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Hayatta Her Şey Var isimli programda kan donduran anlar yaşandı. Programın canlı yayınına telefon bağlantısı ile katılan ismini vermek istemeyen bir izleyici, eşinin kendisine uyguladığı şiddeti anlatırken “Eşim burnumu kırdı. Beni sürekli çocuklarımın önünde dövüyor.” dedi.

Acılı kadının anlattıkları, herkesi çok üzdü

Bu anlatımı duyan programın sunucusu Nur Viral ve ilişki uzmanı Selin Karacehhennem, neye uğradığını şaşırdı. Stüdyodakiler ve ekran başındaki izleyiciler, ismini vermek istemeyen izleyicinin anlattıkları ile şoke oldular. Herkes, büyük üzüntü yaşadı.

Sen Anlat Karadeniz’i gerçek hayatta yaşıyor

Programın canlı yayınına bağlanan acılı kadın, nikahsız yaşadığı eşi tarafından tarifsiz şiddet ve işkenceye maruz kalan Nefes karakterini akıllara getirdi. Talihsiz kadın, eşinden gördüğü şiddet nedeni ile ekranlardaki diziyi gerçek hayatta yaşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler