Ana SayfaDizilerTarık Mengüç'ün Oğlu Dansıyla Sosyal Medyayı Salladı!

İlgili Postlar

Tarık Mengüç’ün Oğlu Dansıyla Sosyal Medyayı Salladı!

Tarık Mengüç‘ün oğlu geçtiğimiz gün, Seda Sayan‘ın programında yaptığı dansıyla izleyicileri kendisine hayran bıraktı. Seda Sayan’ın programına geçtiğimiz gün konuk olan Tarık Mengüç ve oğlu Baran, programa damgasını vurdu. Ünlü şarkıcı Mengüç’ün programda seslendirdiği şarkılarına, ilginç danslarıyla eşlik eden Baran Mengüç, sosyal medyayı salladı.

Tarık Mengüç'ün Oğlu Dansıyla Sosyal Medyayı Salladı!

Boyunuz Kulağı Geçti!!

Bir dönem; ilginç imajı, kıyafetleri ve Roman danslarıyla dikkat çeken Tarık Mengüç, oğluyla birlikte geçtiğimiz gün Show TV’de Seda Sayan’ın programına konuk oldu. “Şakşuka” şarkısı ve dansıyla bir dönemin popüler isimlerinden olan Tarık Mengüç, bu kez sadece kendi dansları ve şarkılarıyla değil, oğlu Baran’ın danslarıyla da büyük ilgi gördü.

Tarık Mengüç’ün oğlu Baran’ın farklı dans figürlerini en az izleyiciler kadar Seda Sayan da şaşkınlık içinde izledi. Her dönem yenilediği imajıyla konuşulan Tarık Mengüç, bu kez oğlu Baran’ın danslarıyla da önümüzdeki günlerde adından sıkça söz ettireceğe benziyor. İşte; Tarık Mengüç’ün oğlu Baran’ın ilginç dansı…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler