Ana SayfaÜnlülerSen Anlat Karadeniz'in 4.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Nefes Vedat'ı Vuracak Mı?

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz’in 4.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Nefes Vedat’ı Vuracak Mı?

Sen Anlat Karadeniz’in 4.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Nefes Vedat’ı Vuracak Mı?

Sen Anlat Karadeniz dizisi çarşamba akşamı fırtınalar estirmeye devam ediyor. Başladığı tarihten bu yana ilgiyle takip edilen Sen Anlat Karadeniz dizisi 3.bölümü bugün yayınlandı. Heyecan kesmeden devam eden dizinin sonu hiç beklenmedik yerde bitti. Nefes silahı alıp Vedat’ı vurmaya gitti, peki vuracak mı? 4.bölüm fragmanı haberimizde.

İşte Sen Anlat Karadeniz Dizisini 4.Bölüm Fragmanı!

http://www.youtube.com/watch?v=EILmLIIvj3M

Sen Anlat Karadeniz 3.Bölümde Neler Oldu?

 

2.bölümün sonunda Vedat Tahir’i buldu mu diye düşünürken aslında gelen yengesidir. İmam Efendi, Mustafa’ya başka bir adres vererek kızı Asiye ile beraber Tahir ve Nefes’in yanına gelirler. Fakat bilmedikleri bir şey vardır ki oda Vedat’ın adamlarının Mustafa’yı takip etmeleridir. Mustafa’nın peşinden gelen Vedat, Mustafa’yı vurur.

Asiye’nin araması ile birlikte Yangaz’lar da abilerinin peşinden giderler ama Vedat’ın adamlarına karşı koyamazlar. Vedat, ancak Tahir’in karşılığında Mustafa’yı bırakacağını söyler. Bunun üzerine Yangaz’lar Tahir’i aramaya koyulurlar. Bu arada anneleri ile Tahir’i Mercan’a istemek için hazırlık yapar.

Nihayet Tahir’i bulan kardeşleri olanları anlatır ve birlikte bir plan yaparlar. Bunun üzerine Vedat’ın yerini bulur ve giderler ama orada onları bir tuzak beklemektedir. Vedat’ın tuzağını yakalayan üç kardeşin biraz direndikten sonra mermileri biter ve adamların eline düşerler. Eyşan, Mustafa’ya bir teklif götürerek kardeşlerinin sapa sağlam kurtulmasını sağlar.Eyşan’ın Mustafa olan teklifi ise Nefes ve oğlu Yiğit’i almaktır. Bütün bunlar olurken Nefes doktordan darp raporu alarak Vedat’ı şikayet eder bu sayede Vedat tutuklanır.

Vedat tutuklandıktan sonra Eyşan Nefes’in yanına şikayetini geri almasını ister ve Nefes’in aslında abisi ile çekilmiş bir fotoğrafını sevgilisi olarak Tahir’e gösterir. Bu durum karşısında Nefes’in kendisini kandırdığını aslında herkese aynısını yaptığını düşünen Tahir, Mercan ile evlenmeyi kabul eder. Nefes Tahir’ler söze gittikten sonra vurmak için Vedat’ın yanına gider. Peki 4.bölümde Nefes Vedat’ı vuracak mı? Mustafa Nefes’i verecek mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler