Ana SayfaKültür ve SanatMüzikİrem'den İki Yıl Sonra Sürpriz Klip..

İlgili Postlar

İrem’den İki Yıl Sonra Sürpriz Klip..

Türk Pop müziğin parçalarıyla olduğu kadar kişiliğiyle de büyük beğeni toplayan yeni nesil starı İrem Derici 2018 yılında çıkardığı ‘Sabıka Kaydı’ adlı albümünden “Yazsın Bana” şarkısını kliplendirdi. Detayları Haberimizde..

İrem Derici’den Sert Açıklamalar!

“İrem’den İki Yıl Sonra Sürpriz Klip…”

Ünlü popçu İrem Derici, klipsiz bir vaziyette YouTube platformunda 11 milyon defa dinlenen parçayı hayranlarının yoğun talebi üzerine sürpriz bir şekilde kliplendirdi.

İrem Derici kimdir?

İrem Derici'den Yazsın Bana Klib
İrem Derici’den Yazsın Bana Klib

Bestesi Zulfi Badalov’a, Sözü Sinan Akçil’e bestesi Zulfi Badalov’a, aranjesi ise Mustafa Ceceli’ye ait olan Yazsın Bana’nın klibi stüdyoda Murat Joker komutasında çekildi.


İrem Derici: “Bilseydim Çoktan Kendimi Eve Kapatırdım”

Tüm dünyadaki Korona virüs salgını nedeniyle uzun süre boyunca kendini evine kapatan şarkıcı İrem Derici, karantina dönemini yalnız başına geçirmiş bu dönemde sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımları ve çarpıcı açıklamaları ile tüm dikkatleri çeken İrem Derici, verdiği kiloların sonrasında “Bu kadar güzelleşeceğimi bilseydim çoktan kendimi eve kapatırdım” diye bahsetti. Üç seneyi aşkın bir dönemde haftada sadece bir günü özel dans dersleri gören ünlü popçu İrem Derici, Yazsın Bana’nın klip çekimi için ise 15 gün boyunca aralıksız olarak dans provası ile hazırlandı.

İrem Derici’den Dünyaca Ünlü Oyuncuya Bomba Yorum!

İşte İrem Derici’den Yazsın Bana Klibi;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler