Ana SayfaÜnlülerİrem Derici'den Sert Açıklamalar!

İlgili Postlar

İrem Derici’den Sert Açıklamalar!

Karantina döneminde yaptığı açıklamalar ile magazin gündeminde bomba etkisi yaratan şarkıcı İrem Derici’den Sert Açıklamalar!

365 Days filminin starı Michele Morrone’nin yaptığı paylaşımlara yaptığı şok edici yorumlar ile gündeme gelen ve kafalarda şaşkınlık ifadesi belirten İrem Derici katıldığı YouTube programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İrem Derici’den Dünyaca Ünlü Oyuncuya Bomba Yorum!

İrem Derici kimdir?

İrem Derici’den Sert Açıklamalar!

Son zamanlarda dünyaca ünlü oyunca Michele Morrone’nin sosyal medya paylaşımlarına yaptığı yorumlar ile gündeme geliyor. Yaptığı eğlenceli yorumlar ile hayranlarını da güldüren Derici geçtiğimiz gün Dobra Adam’ın YouTube kanalına konuk oldu ve orada da dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Dobra Adam’ın sorduğu “Bulaşmasını istemediğin biri var mı?” sorusuna verdiği cevapla dikkat çekti Derici:

Bana kimse bulaşmasın, sarmayın bana, kendi dünyamda çok mutluyum.

Verdiği cevabın ardından gelen “Kameralara oynadığını düşündüğün kimse var mı?” sorusuna ise sektördeki herkese taş atan Derici açıklamasına şöyle devam etti:

Sektördeki herkes kameralara oynuyor. Ama onlar iyi yapıyor, hatalı olan benim; onlar küfür etmez, onlar her sabah mis gibi uyanır, sivilceleri, gözenekleri yoktur, terlemezler, korkmazlar, bu özellikler sadece bende var.

 

Karantina boyunca sürekli olarak evde makyaj yaptığını, çok sıkıldığını ve sahnelere dönmeyi çok istediğini belirten İrem Derici dikkat çeken sözlere imza attı.

İrem Derici Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler