Ana SayfaÜnlülerDuygu Özaslan Bikinili Fotoğrafları ile Şok Etkisi Yarattı!

İlgili Postlar

Duygu Özaslan Bikinili Fotoğrafları ile Şok Etkisi Yarattı!

Yaptığı paylaşımlar ile son zamanların en çok konuşulan isimlerin başında gelen ünlü YouTuber Duygu Özaslan Bikinili Fotoğrafları ile Şok Etkisi Yarattı!

Geçtiğimiz aylarda attığı sahanda yumurta tweeti ile gündemde bomba etkisi yaratan ve takipçileri kadar ünlü isimlerden de tepki alan ünlü YouTuber Duygu Özaslan, bikinili fotoğrafları ile yine gündemde yerini aldı.

Duygu Özaslan’ın Sahanda Yumurtayla Sınavı Twitter’da TT Oldu..

Duygu Özaslan kimdir?

Duygu Özaslan Bikinili Fotoğrafları ile Şok Etkisi Yarattı!

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile ve YouTube kanalındaki çalışmaları ile büyük bir hayran kitlesi edinen Duygu Özaslan, bir Twitter sayfasının yaptığı paylaşım ile gündemde bomba etkisi yarattı.

“Yok Böyle Fotoşop” isimli Twitter hesabından yapılan paylaşımda, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflardan farklı bir Duygu Özaslan yer alıyordu. Bikinili fotoğrafları kullanılan paylaşım “Duygu Özaslan Shopsuz fotoları şaşırtıyor” notu ile paylaşıldı.

Yapılan paylaşımın altına Özaslanı savunanlar olduğu kadar, takipçilerini aldattığını savunan yorumlar da yapıldı.

İşte o yorumlardan bazıları:

  • “Ne kadar ayıp selülitli vücutların güzellik standartlarına uymayıp dalga geçilecek bir şeye dönüştürülmesi, bu kız “güzel gözükmek” zorunda olduğu bir is yapıyor tabii ki kendini öz güvensiz hisseder böyle bir toplumda.”
  • “Kitlesi küçük bir yaş grubundan oluşuyor. İki fotoğraftaki vücut da gayet normal. Neden kendisini olmadığı biri gibi gösteriyor? Sanki sağdaki olmaması gereken çirkin bir vücut tipi de shoplanması gerekiyor gibi bir algı yaratıyor. Birçok çocuk, genç kız ona özeniyor.”
  • İnsanların gizlice fotoğrafını çekiyor sonra linç etmeye, yargılamaya çalışıyorsunuz. Bu kadar kötü kalpli olmayın…

Duygu Özaslan Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler