Ana SayfaKimdirDuygu Özaslan Kimdir?

İlgili Postlar

Duygu Özaslan Kimdir?

YouTube üzerinden yayınladığı makyaj videolarıyla adını duyuran ve TV kadar hayatımızın içinde olan YouTube’da fenomen olan Duygu Özaslan kimdir?

Duygu Özaslan, 1991 yılında doğdu. İstanbul Üniversitesi’nde İspanyol Dili ve Edebiyatı okuyan Duygu Özaslan, çektiği makyaj videolarıyla kısa zamanda sosyal medya fenomeni oldu. Aslında Duygu, hobisini mesleği haline getirdi.  Günümüzde ilk başlarda hobi olarak açtığı YouTube kanalında makyaj videoları paylaşan Duygu Özaslan, kendisini bir röportajında şöyle anlatmış: “İlk başta ayda bir video yüklüyordum.  Yabancı güzellik vlogger’larını izlemeyi çok seviyordum. Ben de öyle bir şey yapmak istiyordum, amacım tamamen sevdiğim şeyleri paylaşmaktı. Arkadaşlarım bana makyaj, kozmetik konularını çok soruyordu, “Nereden alayım, hangisi iyi” diye… “Bir kanal açsana” dediler bana ve ben de başladım. Ben açtığımda Türkiye’de çok blogger yoktu.  Sonra Youtube’la partner oldum. Para kazanıldığını bile bilmiyordum ilk başta… Şimdi reklamlar üzerinden gelir elde ediyorum. ”

Genç fenomen Duygu Özaslan şovmen Mehmet Ali Erbil’in kendisine yolladığı mesajı sosyal medyadan yayınladı. Mehmet Ali Erbil’in gönderdiği mesaj üzerinden arkadaşlarıyla ve takipçileriyle eğlenen Özaslan, çapkınlıkları ile adından söz ettiren ünlü şovmeni ifşa etti. Mehmet Ali Erbil, sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan’a İnstagram DM’den “Yenge bir beni takip etmemişsiniz ezik hissettim” şeklinde mesaj atmıştı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler