Ana SayfaDizilerKırmızı Oda Reyting Rekorları Kırmaya Devam Ediyor

İlgili Postlar

Kırmızı Oda Reyting Rekorları Kırmaya Devam Ediyor

Cuma günlerinin en sevilen dizisi açık ara farkla “Kırmızı Oda” oldu. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan “Kırmızı Oda” reyting rekorları kırmaya devam ediyor.

Pınar Deniz Kadroya İddialı Bir Giriş Yaptı

Kırmızı Oda’ya dahil olan Nazlı karakteri, hikayesi ile merak uyandırdı. Tıp doktoru olan ve kendisinden çok farklı biriyle yaptığı evliliğin sonucunda ayrılma noktasına gelen Nazlı, dizide takıntılı karakter olarak ekranlara yansıyor. Vatanım Sensin adlı dizide Yıldız karakteri ile kariyerinde parlama yaşayan oyuncu Pınar Deniz, hayat verdiği Nazlı rolü ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Kırmızı Oda En Çok İzlenen Dizi Oldu

Erkan Petekkaya Dikkatleri Üstüne Çekti

Yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından derlenerek televizyona uyarlanan ‘Kırmızı Oda’ dizisi, 24. bölümüyle TV8 ekranlarına geldi. Erkan Petekkaya‘nın canlandırdığı ‘Delikanlı Sadi’nin sahneleri seyirciyi ekran başına kitledi. Delikanlı Sadi’nin hikayesi herkesin içini burktu. Panik atak bozukluğu yaşayan Sadi’nin, küçüklüğünde babası tarafından kemerle işkence gördüğü, karanlık bir tuvalete kapatıldığı sahneler izleyiciyi derinden etkiledi.

Erkan Petekkaya Kimdir?

Kırmızı Oda Reyting Rekorları Kırmaya Devam Ediyor

‘Kırmızı Oda’, TV8’de ekrana gelen yirmi dördüncü bölümüyle Tüm Kişiler, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde birinci olarak tüm kategorilerde reytingin zirvesinde yer aldı. İşte bölümün özeti;

‘Kırmızı Oda’nın 24’üncü bölümünde; Doktor Hanım, evliliğinde annesinin yaptığı hataya düşmemek için Recai’nin (Gökhan Yıkılkan) sürekli huyuna gittiğini ancak yine de terk edildiğini anlatan Nazlı’ya (Pınar Deniz), Recai’nin kendisiyle tanıştığı ilk haline aşık olduğunu hatırlattı. Kumru (Aslıhan Gürbüz), babaannesinin evinde bulduğu huzurun ve şefkatin travmalarını aşmasına nasıl yardımcı olduğunu Doktor Hanım’la paylaştı. Sadi (Erkan Petekkaya), babasının kendisine ve annesine yaşattıklarını anlatırken panik atak geçirince, Doktor Hanım’ın Sadi’ye yaptığı telkinlerle krizini yatıştırdı. Sadi’nin finalde düşmanları tarafından ölümle burun buruna getirildiği anda gelen ikinci krizi ise büyük merak uyandırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler