Ana SayfaDedikoduOğuzhan Koç ile Demet Özdemir'in Aşk Dedikoduları Doğru Çıktı!

İlgili Postlar

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir’in Aşk Dedikoduları Doğru Çıktı!

Ünlü Şarkıcı Oğuzhan Koç ve güzel oyuncu Demet Özdemir’in aşk dedikoduları Magazin Haberleri‘ne bomba gibi düştü. Ünlü ikilinin İzmir Alaçatı’da üç gün boyunca başbaşa tatil yaptıkları ortaya çıkmıştı. İşte Detaylar…

Şarkıcı Oğuzhan Koç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla oyuncu Demet Özdemir ile birlikte olduğunu açıkladı. Koç, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Demet Özdemir’in Eski Sevgilileri

Oğuzhan Koç, “Demet ile güzel bir sürecin arifesindeyiz”

Aşk dedikodularını hakkında ne zaman soru yöneltilse her defasında  yalanlayan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ‘in yepyeni aşka yelken açmaları sosyal medyanın gündemine yerleşti. İzmir Alaçatı’da bir turistik otelde üç gün boyunca başbaşa romantik bir tatil yapan ünlü ikiliden Oğuzhan Koç, sevgilisi Demet Özdemir’i O Ses Türkiye programının yılbaşına özel gerçekleştirilen provaları ve çekimlerinde  yalnız bırakmadı.

Şarkıcı Oğuzhan Koç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla oyuncu Demet Özdemir ile birlikte olduğunu açıkladı. Koç, konuyla ilgili, “Sadece iki insanı ilgilendiren bir konu kimseyi daha fazla meşgul etmesin diye açıklamak istedim. Daha önce yazıldığı gibi olmasa da şu an Demet ile güzel bir sürecin arifesindeyiz” ifadelerini kullandı.

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir aşk mı yaşıyor?
Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir aşk mı yaşıyor?

Geçtiğimiz senede yakışıklı oyuncu Oğuzhan Koç’la objektiflere takılan oyuncu Demet Özdemir, aşk iddialarına, “O benim arkadaşım, beni evime bıraktı” şeklinde açıklamıştı.

Oğuzhan Koç kimdir?

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir’in Aşk Dedikoduları Doğru Çıktı!

Geçtiğimiz haftalarda koronavirüsü atlatan Koç, iddiaların ardından konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler