Ana SayfaÜnlülerGonca Vuslateri'den Hakan Altun’a İmalı Paylaşım!

İlgili Postlar

Gonca Vuslateri’den Hakan Altun’a İmalı Paylaşım!

2020’ye damgası vuran Gonca Vuslateri ve Hakan Altun aşkı geçtiğimiz aylarda başlamıştı. İkilinin evlenecekleri iddia edilirken gelen ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Ayrılık sonrası Hakan Altun Vuslateri’yi sosyal medya hesabından takip etmeyi bıraktı. Altun’un takipçileri ise bu hamlenin ardından Hakan Altun’un paylaşımı gündem  oldu.

Vuslateri ve Altun ayrılığın ardından sosyal medyada birbirlerini takip etmeyi bıraktı. Ayrılığın ardından iki ünlü ismin telefonlarını kapatması dikkat çekti. Gonca Vuslateri’nin sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ise dikkat çekti. Oyuncu,  bir paylaşım yaptı… Detaylar haberimizin devamında…

Gonca Vuslateri Kimdir?

Gonca Vuslateri, “İnsanın umudunu kaybettiren şeyler; yalanlar…”

Ünlü çiftin aşkı 2021’in ilk günü sona erdi. Vuslateri ve Altun ayrılığın ardından sosyal medyada birbirlerini takip etmeyi bıraktı. Ayrılığın ardından iki ünlü ismin telefonlarını kapatması dikkat çekti. Gonca Vuslateri’nin sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ise dikkat çekti. Oyuncu, Instagram hesabında “İnsanın umudunu kaybettiren şeyler; yalanlar, sahtelikler, riyakarlıklar, iftiralar, aldatanlar diye devam eden bir liste’” yazılı bir paylaşım yaptı.

gonca-vuslateri
Gonca Vuslateri’den Hakan Altun’a İmalı Paylaşım!

Yıldız Tilbe Hakan Altun’a Yazdığı Yorumu Neden Sildi…

Ünlü Şarkıcı Hakan Altun, Vuslateri ile ayrılmalarının ardından oyuncuyu sosyal medya hesabından sildi. Hakan Altun’un bu hamlesinin ardından Gonca Vuslateri’de şarkıcı takip etmeyi sonlandırdı. İkilinin ayrıldığını fark eden sosyal medya kullanıcıları Altun’un eski bir fotoğrafını paylaşarak ünlü şarkıcıyla dalga geçmişti.

Gonca Vuslateri’den Hakan Altun’a İmalı Paylaşım!

Gonca Vuslateri ve Hakan Altun’un yeni bir aşka yelken açtığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İddia sosyal medyadaki paylaşımlarla gündeme geldi. Hakan Altun sosyal medyada bir fotoğraf paylaşıp, fotoğrafın açıklamasına “Anladım ki eri olmuşum ben bu aşkın, vuslatı beklerken” yazıyor. Kalp işaretliyle paylaşılan bu fotoğrafta “Vuslat ve Eri” sözcükleri Gonca Vuslateri’nin soy adıyla bütünleşiyor. Gonca Vuslateri’nin bu fotoğrafı ünlü şarkıcıyı takip etmediği halde beğenmesi gözlerden kaçmamıştı. yrılık sonrası Hakan Altun Vuslateri’yi sosyal medya hesabından takip etmeyi bıraktı. Altun’un takipçileri ise bu hamlenin ardından Hakan Altun’un paylaşımı gündem  oldu.

Hakan Altun Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler