Ana SayfaDedikoduDemet Akalın'dan Mültecilere Olay Yorum!

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan Mültecilere Olay Yorum!

İdlib’de askerlerimize yapılan hain saldırının ardından mültecileri durdurmama kararı alan Türkiye sınır kapılarını açtı. Her yaptığı açıklamada olay olan Demet Akalın’dan konuyla alakalı yorum geldi. Ünlü şarkıcı giden mülteciler için ne dedi? Detaylar haberimizde…

Aleyna Tilki Demet Akalın Polemiği Başlıyor!

Demet Akalın’dan Mültecilere Olay Yorum!

Suriye’de rejim güçlerinin İdlib’deki askerlerimize yönelik yapılan hain hava saldırısında 33 askerimiz şehit oldu. Türkiye, bu saldırı sonrasında yurt dışına çıkmak isteyen mültecileri durdurmama kararı alarak sınır kapılarını açtı. Sınır kapılarının açılmasının ardından yüzlerce mülteci sınıra akın etti. Otobüslerle sınır kapılarına geçmeye çalışan mültecilerin haberi sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

Demet Akalın, Işın Karaca ve Arkadaşları ile Olan Yazışmalarını Paylaştı!

Mültecilerin sınırlara gitme haberi kısa süre içerisinde düşünce olaya karşı tepkisiz kalmayan ilk ünlü Demet Akalın oldu. Sık sık yorumlarıyla gündeme gelen ünlü şarkısı bir takipçisine cevap verdi.  Demet Akalın, “İnşallah doğrudur” dedi. Akalın aynı kullanıcının “Gidecekler açılırsa” demesinin üzerine ise “Her şey bedava! Gidecekler” yanıtını verdi. Demet Akalın yanıtı kısa süre içerinde yayıldı.

Demet Akalın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler