Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın ve Hadise'den Burcu Esmersoy'a Destek!

İlgili Postlar

Demet Akalın ve Hadise’den Burcu Esmersoy’a Destek!

Geçtiğimiz günlerde Gökhan Çınar’ın “Katarsis” isimli YouTube programına katılan Burcu Esmersoy açıklamalarıyla gündeme damgasını vurmuştu. Bugüne kadar güzelliğiyle adından söz ettiğimiz bir kadının aslında bir savaşçı olduğunu öğrenmek ünlü sunucuyla bir kez daha gurur duymamızı sağlamıştı. Demet Akalın ve Hadise’den Burcu Esmersoy’a destek geldi.

“Babam Tuvalette Hortumla Dövüyordu”

Programda çocukluğunu anlatan Burcu Esmersoy hayatıyla ilgili bilinmeyenleri ilk kez dile getirdi. Babasından hortumla dayak yediğini itiraf eden Esmersoy “Baban neresinde bu çocukluğun” sorusuna “Hiç yok” yanıtını vererek “Bir baba nasıl olması gerekiyor bilmiyorum. Babamın sadece beni yersiz yere azarladığını biliyorum.” yaşadıklarıyla ilk yüzleşme sürecinin arkadaşlarının ailesini gördüğü zaman başladığı şeklinde açıkladı.

Burcu Esmersoy Hayat Hikayesini Anlatırken Göz Yaşlarını Tutamadı…

Mesleğini Nasıl Seçtiğini Anlattı

Çocukluğundaki o kız çocuğu hakkında “O kadar savunmasız ve zararsız ki tek istediği sevilmek aslında. Ona sarılmak istiyorum ve bunu her çalışmamda sarılarak çözdüm. Sadece sevilmeye ihtiyacı var. Bence bu mesleği seçmemin bile sebebi bence sevgi ve takdir beklemek. Bunları görmediğim için başka insanlardan bekliyorum” açıklamasını yapan Burcu Esmersoy‘un akıttığı göz yaşları hepimizin içini burktu.

Burcu Esmersoy Kimdir?

Demet Akalın ve Hadise’den Burcu Esmersoy’a Destek!

Hikayesiyle Türkiye’deki pek çok kadına ilham kaynağı olan Burcu Esmersoy’a ünlü isimlerde destek veriyor. Hadise sosyal medya hesabından “Burcu hikayeni paylaştığın için ve aynı ya da benzer durumda olan insanlara ışık olduğun için teşekkür ederim. Sen güçlü bir kadınsın” paylaşımını yaparken Demet Akalın‘da Sen çok özel bir kadınsın. Çok üzdün bizi. Çok mutlu olacaksın. Hem anne-baba bile olabilirsin. Hep güçlü kal” paylaşımını yaptı.

Demet Akalın Kimdir?

Hadise Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler