Ana SayfaDizilerDarısı Başımıza Dizisi Oyuncu Kadrosu

İlgili Postlar

Darısı Başımıza Dizisi Oyuncu Kadrosu

Sezonun bitmesine çok az kaldığı bir sürede, yazın yayına girecek olan diziler yavaş yavaş belli olmaya başladı. Dizilerin bir başlayıp, bir bittiği bu dönemde yayınlanacak olan dizilerin konusu ve kadrosu devamlılığı açısından oldukça önemli. Kahkaha dolu bir dizi Show Tv’den geliyor. Darısı Başımıza dizisinin oyuncu kadrosu kim?

Darısı Başımıza Dizisi Oyuncuları

Elif Doğan (Öykü): Genç yeteneklerimizden biri olan Elif Doğan, 1995 yılında dünyaya gelmiştir. Kayıp İnci, Aşk Laftan Anlamaz, Hayat Bazen Tatlıdır dizilerinde rol almıştır.

Elif Doğan Kimdir?

Ozan Dolunay (Ozan): Kim Milyoner Olmak İster? yarışması ile tanığımız Ozan Dolunay, 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Lise Devriyesi, Yüksek Sosyete, Kiralık Aşk, Oyunbozan, Tatlı Küçük Yalancılar dizilerinde rol almıştır.

Ozan Dolunay Kimdir?

Devrim Yakut (Zerrin): Birçok projelerde gördüğümüz Devrim Yakut, başarılı oyunculuğundan birçok ödüle layık görülmüştür. Kardeş Payı ve Düğün Dernek serilerinin vazgeçilmez annesidir.

Devrim Yakut Kimdir?

Açelya Topaloğlu (Rüya): 1991 yılında İzmir’de dünyaya gelen güzel oyuncu,  Kaçak Gelinler, İnadına Aşk ve Meryem projelerinde rol almıştır.

Açelya Topaloğlu Kimdir?

Burak Can (Serkan): Burak Can, 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Gönül Ferman Dinlemiyor, Al Yazmalım, Sana Bir Sır Vereceğim, Yılanların Öcü, İçimdeki Fırtına, Darısı Başımıza dizilerinde rol almıştır.

Burak Can Kimdir?

Nergis Kumbasar: 1963 yılında Ankara’da doğan Türk manken, oyuncu, sunucu ve senarist Nergis Kumbasar 55 yaşındadır. Oldukça yönlü kişiliği ile dikkatleri üzerine çeken Nergis Kumbasar, Kiralık Aşk dizisinde performansı ile gündeme gelmiştir.

Nergis Kumbasar Kimdir?

Sevinç Erbulak: Süper Baba dizisinde ki abla rolü ile kendisin sevdiren Sevinç Erbulak’ın şansı yaver gitmiştir ve son dönemde No 309 ve Avrupa yakası gibi yapımlarda yer almayı başarmıştır.

Sevinç Erbulak Kimdir?

Deniz Özerman: Deniz Özerman 1969 Malatya doğumludur.Birçok dizi projelerinde yer alan Deniz Özerman, son olarak  Sana Bir Sır Vereceğim projesinde yer almıştır.

Deniz Özerman Kimdir?

Nilay Deniz: Nilay Deniz, Behzat Ç. dizisi ile ilk kez ekranlara çıkmıştır. Güneşi Beklerken ve 20 Dakika dizilerinde beğeni toplayan genç oyuncu Aşk Yeniden ve Ateş Böceği dizilerinde başrol olarak yer almıştır.

Nilay Deniz Kimdir?

İbrahim Kendirci: 1996 yılında doğmuştur. Kavak Yelleri dizisinde hayat verdiği Deniz Akça karakteri ile tanınmıştır. Bizim Hikaye  ve Rengarenk yer aldığı önemli projelerdendir. Son olarak  Payitaht: Abdülhamid dizisinde yer almıştır.

İbrahim Kendirci Kimdir?

Özgün Karaman: Özgün Karaman, 15 Ocak 1988 yılında Kocaeli İzmitte dünyaya gelmiştir. Darısı Başımıza, Baba Candır, Mihrap Yerinde, Elde Var Hayat Sınav, Çakıl Taşları, Elde Var Hayat projelerinde yer almıştır.

Özgün Karaman Kimdir?

İlay Erkök: Güneşi Beklerken Hayatımın Aşkı ve İnadına Aşk dizileri ile tanınır. İnadına Aşk’ta hayat verdiği Damla karakteri ile ses getirmeyi başarmıştır.

İlay Erkök Kimdir?

 

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler