Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Cinayeti Kimin İşlediğin Ortaya Çıkıyor

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Cinayeti Kimin İşlediğin Ortaya Çıkıyor

Salı akşamının vazgeçilmez dizilerinden biri olan Ufak Tefek Cinayetler tüm hızıyla devam ediyor. Son bölümde; cinayet vakasının gerçekleşeceği Yaza Merhaba adlı partide hangi sürpriz ismin katil olduğu gün yüzüne çıkacak. Ufak Tefek Cinayetler fragman yayınlandı. Herkesin merak ettiği katil kim? Detaylar haberimizde…

Ufak Tefek Cinayetler 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Cinayeti Kimin İşlediğin Ortaya Çıkıyor

Sezon finaline hazırlanan bir diğer dizide Ufak Tefek Cinayetler. Tüm hızıyla devam eden dizide, Oya tarafından düzenlenen Yaza Merhaba partisi gerçekleşecek. Herkesin içinde gerçekleşmesi mantığıyla işlenen ve akıllara durgunluk veren bu cinayet sonrası kimin katil olduğu gerçeği açığa çıkacak.Öte yandan, her ne kadar soruşturma kapatılmış olsa dahi baş komiser Kemal, katilin ve ölmeyenlerin kim olduğunu bulabilmek adına kararlılığını sürdürerek harekete geçecek.

Sarmaşık’ın gittikçe karmaşıklaştığının altını çizen Kemal, “Her birinin motivasyonu başka, yolu başka…Yani aslında her biri başka bir cinayete çıkıyor.” tesbiti izleyenlerin kafasını karıştırıyor. Ufak Tefek Cinayetler son bölümün akabinde, sezon finaline adım adım yaşanacak yepyeni gelişmelerin iple çekildiği Ufak Tefek Cinayetler 31.bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyenler artık ölenin ve katilin kim olduğunu öğrenmek için can atıyor.

Ufak Tefek Cinayetler Son Bölümde Neler Oldu?

Sarmaşık’ı meşhur yaza merhaba partisi heyecanı sarmış durumda! Bu partide resmen bir cinayetin işlenecek olduğunu bilen izleyici oldukça heyecanlı. Çünkü bir şeyi saklamanın en iyi yolu, onu herkesin içinde yapmaktır. Parti günü yaklaşırken herkesin cebinde bir cinayet motivasyonu var, bakalım hangi cinayet işlenecek?

Merve, Pelin’in Oya-Serhan aşkını çok önceden beri bildiğini öğrendi. Serhan da Oya konusunda nihayet ipin ucunu yakalıyor. Soruşturmanın kapatılması baş komiser Kemal’i durdurmaya yetmiyor. Kemal ne yapacak edecek, o katili bulacak. Bu bölüm kimin ölmediğine dair kartlar açılmaya devam ediyor; bakalım kimlerle yüzleşecek Kemal?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler