Ana SayfaÜnlülerÇağatay Ulusoy'un Yeni Dizisi 'Muhafız' Ne Zaman Yayınlanıcak?

İlgili Postlar

Çağatay Ulusoy’un Yeni Dizisi ‘Muhafız’ Ne Zaman Yayınlanıcak?

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un başrolde oynadığı ve Netflix’in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız’ın yayın tarihi belli oldu. Muhafız ne zaman yayılanacak? detaylar Haberimizde..

Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın ayrıldı mı?

Çağatay Ulusoy’un Yeni Dizisinin ‘Muhafız’ın Ne Zaman Yayınlanıcak?

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy’un merakla beklenen kanal Netflix’in ilk Türk dizisi ‘Muhafız’ın ilk fragmanı ve diziden ilk fotoğraflar geçtiğimiz haftalarda yayınlanmıştı. Yeni Dizinin 14 Aralık 2018’de izleyici karşısında çıkacağı duyruldu.

Çağatay Ulusoy kimdir?

‘Muhafız’ da Kimler Oynuyor?

‘Muhafız’ adlı dizide izleyiciler sade bir hayatı olan Hakan’ın hem İstanbul’un hem de kendi kaderini değiştirecek, bugün olması gereken kahraman olma yolundaki hayaline tanıklık edecek. Fantastik drama türündeki dizinin kadrosunda ayrıca Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş, Saygın Soysal, ve Burçin Terzioğlu oynuyor. ‘Muhafız’ın yapımcılığını Netflix adına O3 Medya kurucu ortağı Onur Güvenatam devr alıyor. Muhafız Dizisi 14 Aralık 2018’de seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Ayça Ayşin Turan kimdir?       Hazar Ergüçlü Kimdir?        Burçin Terzioğlu Kimdir?

Saygın Soysal Kimdir?             Okan Yalıbık’tan Aşk Sürprizi!

Ä°lgili resim

Çağatay Ulusoy Netflix’ten Kaç Para Kazanacak?

Mesut Yar yazdı… İşte Mesut Yar’ın o yazısı; “Netflix Türkiye ilk yerli işi “The Protector” ile Çağatay Ulusoy’u yakın zamanda izleyiciyle buluşturacak. Bu iyi haber…Peki Netflix gibi bir dünya devi için dizi çekmek itibarın yanında ne kazandırır merak ettiniz mi? Ben ettim ve kısa bir araştırmayla yapımcının kazanacağı rakama ulaştım…Şimdi rakamı telaffuz etmek istemiyorum ama bir bölümden gelecek kâr, ortalama bir günlük programın haftalık kazancıyla aynı. Hatta bazı sunucuların program başına aldığı rakamla eşit…Ve hatta çaktırmadan ekleyelim; daha da düşük! Mesele itibarsa, karın doyurur mu ona da bakmak gerekir. Ya da para her şey demek değildir. Ben de iki fikrin arasında kaldım. Net!…”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler