Ana SayfaÜnlülerOkan Yalıbık'tan Aşk Sürprizi!

İlgili Postlar

Okan Yalıbık’tan Aşk Sürprizi!

Sevilen oyuncu Okan Yalıbık, sevgilisi Ezgi Ayvalı ile ortaya çıktı. Birlikte sosyal medya hesaplarından fotoğraf paylaşan çift, aşklarını ilan etti.

Demet Evgar, Engin Hepileri ve Bülent Şakrak’la başrolü paylaştığı ’39 Basamak’ tiyatro oyunu ve Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Vatanım Sensin’de rol alan yakışıklı oyuncu Okan Yalıbık yeni bir aşka yelken açtı. Dizinin ikinci sezonunda William Charles Hamilton karakteriyle geniş hayran kitlesi edinen Yalıbık ile belli bir süredir aşk yaşayan Ezgi Ayvalı ilk kez birlikte fotoğraf paylaştı.

SEVGİLİSİNİ AİLESİYLE TANIŞTIRDI

Okan Yalıbık gibi oyunculuk yapan, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Araştırma Laboratuvarı’nda eğitim alan, aynı zamanda prodüktörlük, yazarlık ve kostüm tasarımıyla ilgilenen 28 yaşındaki Ezgi Ayvalı, Yalıbık’ın ailesiyle de tanıştı. Yakışıklı oyuncunun Balıkesir’de yaşayan ailesini sık sk ziyarete giden Ezgi Ayvalı, Okan Yalıbık’ın ailesiyle tanışmanın ve anlaşmanın mutluluğu içerisinde. İlişkilerini ciddi boyuta taşımaya karar veren ikili, sosyal medya hesaplarından ilk kez yüzlerinin yarısının göründüğü bir pozu paylaşarak aşklarını ilan etmiş oldu. Ayvalı’nın paylaştığı fotoğrafı ise ilk Yalabık beğendi.

Okan Yalıbık ise bir köpeği severken paylaştığı fotoğrafın altına sevgilisi Ezgi Ayvalı: “Sevmek ne uzun kelime” notunu düştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler