Ana SayfaÜnlülerSerenay Aktaş'tan Survivor itirafı!

İlgili Postlar

Serenay Aktaş’tan Survivor itirafı!

Eski futbolcu Survior yarışmasıyla ününe ün katan Serenay Aktaş güzelliği ve fiziğiyle Türkiye’nin en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Geçenlerde  yaptığı bir röportaj da Survivor ve kendisi hakkında çok merak edilen birçok itiraflarda bulundu. Serenay Aktaş’tan Survivor itirafı geldi! Serenay Aktaş en çok gözlerini beğendiğini, en cesur kararının ise Survivor’a katılmak olduğunu  söyledi.

Serenay Aktaş ve Kenan Acar Aşk Tatilinde

Serenay Aktaş son on yılda yaptığı en cesur kararının Survivor’a katılmak olduğunu itiraf etti. Haksızlığa asla tahammülü olmadığını, maddi yönleriyle değil manevi yönleriyle övünmeyi tercih ettiğini söyledi. İçinde çocuksu yönlerini hiç kaybetmediğini hala çizgi film seyrettiğini, hayata bakış açısının pozitif olduğunu ve bu yüzden başaracağım dediği herşeyi başardığını söyledi.

seranay aktaş'ın takıntısı
Serenay Aktaş’tan Survivor itirafı

Serenay Aktaş’tan Survior itirafı!

Eski futbolcu Survior yarışmasıyla ününe ün katan Serenay Aktaş güzelliği ve fiziğiyle Türkiye’nin en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Geçenlerde  yaptığı bir röportaj da Survivor ve kendisi hakkında çok merak edilen birçok itiraflarda bulundu. Serenay Aktaş en çok gözlerini beğendiğini, en cesur kararının ise Survivor’a katılmak olduğunu  söyledi.

Serenay Aktaş son on yılda yaptığı en cesur kararının Survivor’a katılmak olduğunu itiraf etti. Haksızlığa asla tahammülü olmadığını, maddi yönleriyle değil manevi yönleriyle övünmeyi tercih ettiğini söyledi. İçinde çocuksu yönlerini hiç kaybetmediğini hala çizgi film seyrettiğini, hayata bakış açısının pozitif olduğunu ve bu yüzden başaracağıım dediği herşeyi başardığını söyledi.

Serenay Aktaş kimdir?

Serenay Aktaş’ ın tuhaf takıntısı ne?

Serenay Aktaş’ın 7 li rakamlara karşı takıntısı olduğunu biliyor muydunuz?

Serenay Aktaş bu tuhaf takıntısını şöyle açıkladı: “7’li rakamlara alarm kurmam. Sosyal medyada fotoğraf paylaştığımda 7’li saatlerde paylaşmam.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler