Ana SayfaÜnlülerNaz Çekem: Sıla için Şahit Olurum

İlgili Postlar

Naz Çekem: Sıla için Şahit Olurum

Şarkıcı Sıla’ya şiddet uyguladığı iddialarıyla gündemlerden düşmeyen Ahmet Kural’ın daha önce parmağını kırdığı iddia edilen Naz Çekem, Bebekte görüldü.

Ahmet Kural Kimdir?

Ahmet Kural’ın birlikte olduğu zamanları dönemde Naz Çekem’in parmağını kırdığını söyleyen ve Sılaya destek mesajı veren ünlü, “Ben de toplum içinde şiddet gördüğüm mekandaki kamera kayıtlarını inceleteceğim. Sıla beni şahit yazarsa onun için de şahit olabilirim. Şiddetin her türlüsüne karşı çıkarım, eğer bakın iddialı konuşuyorum kadın aldatsa dahi şiddet uygulanmaması gerekir, yaşamından çıkarır yoluna gidersin” dedi.

Sıla Kimdir?

Sıla’nın, Ahmet Kural’dan şikayetçi olmasıyla içinin rahatladığını vurgulayan Naz Çekem, “Benim açımdan adalet yerini buldu. İnşallah güzel neticeler alırız, içimiz rahat eder. Dava açar mıyım bilemem? Ama 5 yıl içinde geriye dönük oluyormuş, ailem duymasın diye darp raporu almamıştım. Ahmet bana dava açsa benim de şiddete uğradığım mekandan kamera kayıtlarını almam gerekiyor. Her şey elbet ortaya çıkacak. Ahmet’in ailesi Sıla’yı eleştireceğine bence oğulları ile ilgilenmeleri daha iyi olur” ifadelerini kullandı.

 naz-cekem-sila-icin-sahit-olurum-dedi-ahmet-kural-sila-kavgasi

Ahmet Kural ve Sıla davası nasıl sonuçlanacak?

“Öfkesini kontrol edemiyor”

Ahmet Kural ile ilgili soru üzerine Naz Çekem, “Alkol sorunu olabilir diye düşünmüştüm, illaki alkol almış diyemem, doktor değilim sonuçta. Bence öfke kontrol problemi var. Benim rastladığım zamanlarında alkol kullanan bir insandı. O olunca şiddet eğilimi oluyor. Benim başıma bir kere gelmişti, özür bile dilemedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler