Ana SayfaÜnlülerSinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Hakkındaki Gerçek Şoka Uğrattı!

İlgili Postlar

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Hakkındaki Gerçek Şoka Uğrattı!

Son dönemin en uyumlu çiftleri arasında yer alan Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu çiftinin birbirlerini sosyal medyada takibi bıraktıkları ve aralarının son zamanlarda açık olduğu iddia edilmişti. Kobal ve İmirzalıoğlui çiftinin sakladıkları gerçek sonunda ortaya çıktı, detaylar Haberimizde..

Sinem Kobal’dan Kenan İmirzalıoğlu ile romantik paylaşım

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Çiftiyle İlgili Gerçek Ortaya Çıktı!

Oyuncu Sinem Kobal ve Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu çiftinin, birbirlerini Instagramdan takip etmeyi bıraktıkları ve aralarının bozulduğu öne sürülmüştü. Ünlü çift ile ilgili gerçek Marmaris Selimiye’de ortaya çıktı. Uzun süredir gündemde olmayan ünlü çiftin, birbirlerini sosyal medyada takip etmeyi bıraktıkları iddia edilmişti.

Sinem Kobal Kimdir?

Romantik Bir Tatil Yaptılar!

Magazin dünyasının en gözde çiftleri arasında yer alan Sinem Kobal ve Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu çiftinin Marmaris-Selimiye’de üç hafta baş başa romantik bir aşk tatili yaptıkları, bu hafta evlerine döndükleri ve bir yurt dışı tatilide planladıkları sonunda ortaya çıktı. Ünlü oyuncu Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, 2016’da nikah masasına oturmuş, düğünleri günlerce konuşulmuştu.

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler