Ana SayfaÜnlülerÜnlü YouTuber Emre Özkan, Hayatını Nasıl Kaybetti!

İlgili Postlar

Ünlü YouTuber Emre Özkan, Hayatını Nasıl Kaybetti!

Ünlü YouTuber Emre Özkan ve kız arkadaşı Konservatuvar öğrencisi Nahide Cansu Kovancı, içinde bulundukları stüdyonun elektrik panosunun patlaması sonucunda çıkan yangında hayatını kaybetti. Acı olayın ayrıntıları Haberimizde..

Ünlü YouTuber Emre Özkan, Hayatını Kaybetti!

Ünlü YouTuber Emre Özkan ve kız arkadaşı İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı öğrencisi Nahide Cansu Kovancı, çalıştıkları stüdyonun elektrik panosundan çıkan patlaması nedeniyle çıkan yangın sebebiyle hayatını kaybetti.

“En Büyük Hayali Yönetmen Olmaktı”

Bağcılar İstanbul caddesindeki bir stüdyoda sabah saat 06.00 sıralarında elektrik kontağından çıkan yangının büyümesi üzerine yangın çıktı. Yangın itfaiye tarafından söndürüldü. Yangını söndüren itfaiye çalışanları 2 kişinin cesedine ulaştı. Cesetler incelenmek üzere Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, kimlikleri de tespit edildi. Yangın sonucu hayatını kaybeden 2 kişinin, Emre Özkan ve kız arkadaşı Nahide Cansu Kovancı olduğu tespit edildi. Savcılık olayla ilgili soruşturma yürütmeye başladı. Çekmiş olduğu videolarıyla sık sık gündemde haber olan ünlü youtuber  Emre Özkan, İstanbul Arel Üniversite’nde Radvo, Tv ve Sineme Bölümü okuyordu.

“O Şarkıyı Babam Yazmıştı”

Düğünlerde de çalışan Emre Özkan’ın en büyük hayali yönetmen olmak olduğu öğrenildi. YouTube’da on milyonlarca defa izlenen komedi videoları ile üne kavuşmuş ve 300 bin civarında aboneye sahip olmuştur. ‘Bağcılar Meydanı’na adlı bestelediğin ‘Gördü Türkiye’ye şarkısını söyleyen Emre Özkan şarkı hakkında; “O şarkıyı babam yazdı. Tamamen içinden gelerek saf duygularıyla kalemini çalıştırdı ve bana gelip “Bunu bestelemeni istiyorum” dedi. Böylece biz de kendi görüşümüzü göstermiş olduk ailecek. Üstüme düşeni yaptım diyebilirim.” ifadeleriyle açıklama yapmıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler