Ana SayfaÜnlülerBurcu Esmersoy'dan ilginç itiraf

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy’dan ilginç itiraf

Magazin haberleri camiasının takip edilen ismi sunucu Burcu Esmersoy Bolu’da otoban üzerinde yer alan bir alışveriş merkezinde hayranlarıyla buluştu. Güzel sunucu, sorulan bir soru üzerine yaptığı itiraf ile herkesi şaşırttı.

Burcu Esmersoy kimdir?

Bana bakılmasından çok hoşlanmıyorum

Burcu Esmersoy, kendisine yöneltilen bir soruya verdiği cevapta mankenliği insanların kendisine bakmasından çok hoşlanmadığı için yapmadığını ifade ederek, “Bana bakılmasından çok hoşlanmıyorum. Çok ilginç ama öyle” dedi.

Burcu Esmersoy Makyajsız Yakalandı

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, TEM yolunun Bolu Dağı Elmalık mevkiinde bulunan bir alışveriş merkezinde yapılan söyleşide hayranlarının karşısına çıktı. Burcu Esmersoy, yaşam, moda, sağlık, stil, güzellik, bakım ve kendi yaşantısına ilişkin konularla ilgili söyleşiye katılan hayranlarıyla sohbet etti ve sorulan soruları cevapladı. Güzel sunucunun her zaman ki doğal haliyle samimi ve sıcak sohbetini ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılandı. Burcu Esmersoy, dün merkez üssü Bolu Yeniçele köyü olan 4,7 şiddetindeki deprem için gelen tüm katılımcılara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Burcu Esmersoy’a Kötü Haber

Burcu Esmersoy, 1997’de birincilik elde ettiği güzellik yarışmasının ardından genel beklentinin aksine mankenlik yerine televizyonculuk yapmayı tercih etmesinin nedenini söyleşiye katılan hayranlarıyla paylaştı. Mankenliği insanların kendisine bakmasından çok hoşlanmadığı için tercih etmediğini söyleyen Burcu Esmersoy, “Bana bakılmasından çok hoşlanmıyorum. Çok ilginç ama öyle. Dünya’nın aslında en garip şeyini yapıyorum. En çok bakılması gereken işi yapıyorum aslında. Ama böyle sahnede herkes bakarken mankenlik yapıp yürüyemezdim. Daha doğrusu hayatımda bir kere güzellik yarışmasına katıldım. Onda da çok utandım. Televizyonda olduğunuz zaman size kimin baktığını görmüyorsunuz. Televizyonda izleyiciler sizi görmüyor en azından” dedi.

Burcu Esmersoy YouTube’da!

Burcu Esmersoy’dan ilginç itiraf gelen söyleşideki sohbetin ardından hayranlarına imza verip fotoğraf çektirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler