Ana SayfaÜnlülerPelin Öztekin bikinili pozu ile şaşırttı!

İlgili Postlar

Pelin Öztekin bikinili pozu ile şaşırttı!

Ünlü oyuncu Pelin Öztekin verdiği kilolar sonrasında yepyeni görünümü ile herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Zayıflamak için çok disiplinli bir program uygulayan Pelin Öztekin mide küçültme ameliyatı ile kilo vermeyi başardı. Pelin Öztekin 22 ayda tam 90 kilo vererek adeta bambaşka bir insan olarak karşımıza çıktı. Pelin Öztekin tatil sezonunu erkenden açarak sosyal medya hesabından bikini bir poz paylaştı. Peki Pelin Öztekin’in yeni ve bikinili hali nasıl? Pelin Öztekin’in yeni halini haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Ünlü Oyuncu Pelin Öztekin Tam 90 Kilo Verdi!

Pelin Öztekin’in Yeni Hali

Son dönemde pek çok ünlünün kilo vermesi artık normal bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor. Birçok ünlü fazla kilolarından kurtulmak için değişik yöntemler demiyor. Ünlü oyuncu Rasim Öztekin’in kızı geçmiş dönemlerde BKM Mutfak ile televizyonlarda görmeye başladığımız oyuncu Pelin Öztekin verdiği kilolar ile vücudundan bir başka insanı çıkarttı desek yalan olmaz.

Pelin Öztekin Bikinili Pozu

Pelin Öztekin’in Kaş Tatili

Soluğu Kaş’ta alan Pelin Öztekin denizin ve güneşin tadını çıkardı. Öztekin, yılın ilk bikinili pozunu da Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. Deniz Seki gibi geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası 22 ayda 90 kilo veren ünlü oyuncunun yeni hali herkes tarafından merak ediliyordu. Tatile erken giren ve bikinili görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşan Pelin Öztekin’in yeni hali ve bikinili pozu nasıl? Pelin Öztekin’in merak edilen görünümü haberimizde…

Rasim Öztekin Kimdir?

Pelin ÖZtekin tatil pozu

Pelin Öztekin Bikinili Pozu

Pelin Öztekin yaklaşık 2 sene önce geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası yeni görünümü için yoğun çaba harcayıp 90 kilo vermişti. Pelin Öztekin yeni görüntüsüyle tatil sezonunu erken açtı.

90 kilo veren Pelin Öztekin sarkıklıklarını toplattı

22 ayda 90 kilo veren Pelin Öztekin’in kilo vermesinin neticesi olarak vücudunda sarkıklıklar da kaçınılmaz olmuştu. Ünlü oyuncu verdiği kilolar sonrası meydana gelen bu sarkmalar için de ameliyat masasına yatmıştı. Hastaneden çekilmiş görüntünün altına, “3 yıl önce başladığımız yolculuğun son etabını dün tamamladık. Kalan tüm fazlalıklardan da operasyon ile kurtulduk. Pek yakında yepyeni halimle ve yeni bir karakterle sizlerle olacağım” notunu düşmüştü.

Pelin Öztekin kimdir?

Pelin Öztekin tatil sezonunu açtı, yeni görüntüsüyle ‘bu kadar olmaz’ dedirtti

Pelin ÖZtekin bikinili pozu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler