Ana SayfaÜnlüler90 kilo veren Pelin Öztekin sarkıklıklarını toplattı

İlgili Postlar

90 kilo veren Pelin Öztekin sarkıklıklarını toplattı

Fazla kilolarından kurtularak yeni bir hayata başlayan ünlü oyuncu Pelin Öztekin, aşırı kilo kaybı nedeni ile vücudunda oluşan sakıklıkları toplatmak için ameliyat masasına yattı. Ameliyat öncesi sosyal medya hesabından fotoğrafını paylaşan Öztekin, “Yepyeni halimle döneceğim.” dedi. Detaylar haberimizde…

Pelin Öztekin yeniden bıçak altına yattı

Usta oyuncu Rasim Öztekin’in kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan kızı Pelin Öztekin yeniden bıçak altına yattı. Pelin Öztekin, hızlı kilo kaybı nedeni ile vücudunda oluşan sakıklıkları toplattı.

Pelin Öztekin sarkıklarını toplattı

22 ayda 90 kilo vererek bambaşka biri haline gelen Pelin Öztekin’in vücudunda fazla kilo kaybı nedeni ile sakıklıklar meydana gelmişti. Öztekin, sarkıklıklardan kurtulmak adına yeniden ameliyat masasına yattı ve sarkıklıkları toplattı.

“Yepyeni halimle döneceğim”

Hastanede çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşan Pelin Öztekin, paylaşımına “3 yıl önce başladığımız yolculuğun son etabını dün tamamladık. Kalan tüm fazlalıklardan da 360 body lift operasyonu ile kurtulduk. Pek yakında yepyeni halimle ve yeni bir karakterle sizlerle olacağım.” yazdı.

Pelin Öztekin kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler