Ana SayfaDedikoduÜnlü Oyuncu Pelin Öztekin Tam 90 Kilo Verdi!

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Pelin Öztekin Tam 90 Kilo Verdi!

Ünlü Oyuncu Pelin Öztekin Tam 90 Kilo Verdi

Bazıları rolü için bazıları ise rolü için kilo veriyor. Bunu başarmak için spor, diyet veya ameliyat yöntemlerini deniyorlar. Gösteri dünyasının ünlü isimleri zayıflamak için birçok yöntem deniyor. İşte kilo vererek bambaşka bir görünüme sahip olan ünlü isimler…

PELİN ÖZTEKİN

Usta tiyatrocu Rasim Öztekin’in kızı oyuncu Pelin Öztekin, 153 kiloya kadar çıkınca Nisan 2015’te mide küçültme ameliyatı olmuştu. BKM mutfaktaKİ skeçlerde kilosuyla örtüşen rolleriyle adını geniş kitlelere duyuran Öztekin, mide ameliyatı sonrası ilk 6 ayda 158 kilodan 100 kiloya düşmüştü. Öztekin son olarak 21 ayda 90 kilo verip 63’e düştü. 29 yaşındaki oyuncu, formunu korumak için ise düzenli olarak spor yapıyor.

NURGÜL YEŞİLÇAY

Nurgül Yeşilçay, önceki akşam arkadaşlarıyla Nişantaşı’nda bir kafede buluştu. Yaz başında 4 bin TL ödeyerek gittiği detoks kampıyla ilgili konuşan oyuncu, “Oraya kilo vermek için gittim ama tam aksine kilo aldım. Yeni dizi için kilo vermeye çalışıyorum. Açım, açım ve açım. Yeni bir diyete başladım. Hamur işi yok, şeker yok, birçok şey yasak. Hedefim 8 kilo daha vermek. Şimdilik 2 kilo gitti” dedi.

SİBEL CAN

Yıllardır yaptığı değişik diyetler ile gündeme gelen, 3 kez zayıflama kampına giden Sibel Can, yeni dizisi için yedi haftada yaklaşık 10 kilo verdi.

Sibel Can, yeni dizisi ‘Sevda’nın Bahçesi’ ile yıllar sonra setlere döndü. Başrolü Emre Kınay ile paylaşan Sibel Can çekim öncesi yaşam koçu Şeyda Coşkun denetiminde diyete girmiş, yürüyüşe başlamıştı.

NAZAN ÖNCEL

Nazan Öncel, altı ayda 13 kilo verdi, iki beden küçüldü. Sahneye siyah mini şort tulumuyla çıkan Öncel’in yeni hali görenleri şaşırttı.

Öncel, vegan diyetiyle zayıfladığını açıkladı. Vegan diyeti ya da veganizm, hayvan kökenli gıdaları ve hayvansal ürünlerin yenilmesini reddeden bir beslenme türü olarak biliniyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler