Ana SayfaDedikoduYabancı Ünlülerin Formlarını Koruma Sırları

İlgili Postlar

Yabancı Ünlülerin Formlarını Koruma Sırları

Yabancı Ünlülerin Zayıflama Sırları

İşte Adriana Lima’dan Beyonce’ye, Madonna’dan Jessica Simpson’a, formda kalmayı başaran ünlüler ve diyet sırları…

JENNIFER ANISTON

Rol aldığı filmlerde her daim güzelliğiyle dikkat çeken Jennifer Aniston, güne limonlu sıcak su içerek başladığını ve ardından 20 dakika meditasyon yaptığını söyledi. 48 yaşındaki oyuncu kahvaltıda maca kökü tozu ve yeşil bitkilerden oluşan bir karışım içtiğini belirten 48 yaşındaki ABD’li oyuncu, “Gün içinde de yarım saat bisiklet sürüyor, 40 dakika yoga ve ardından jimnastik yapıyorum” dedi.

ADRIANA LIMA


Dünyaca ünlü süper model, işi gereği fiziğini korumak için beslenmesine yıl boyunca dikkat ediyor. Ama defilelerden dokuz gün önce özel bir diyet uyguluyor. Bu diyete göre, sadece toz yumurta içeren bir protein karışımı tüketiyor. Defileden 12 saat öncesinde de tüm sıvı alımını kesiyor.

BEYONCE


Arınma programları ünlüler arasında oldukça yaygın. Beyonce, “Dreamgirls” filmine hazırlanırken iki haftada dokuz kiloyu bu yöntemle verdi. Sadece sıvı tüketimine dayanan detoks programında Beyonce; limon, akçaağaç şurubu ve kırmızı biber ile suyun karışımından oluşan detoks içeceğini günde 6 ila 12 kez içerek zayıfladı. Beyonce bu karışımın yanı sıra bitkisel müshil çayı da tüketti diyetinde.

JENNIFER LOPEZ


1944 yılında Donald Watson tarafından ortaya atılan veganizm, hayvanların gıda, eşya ya da giysi olarak günlük hayatta başka amaçlarla kullanımından ve maruz kaldıkları eziyetten uzak durmayı savunan bir felsefeyi benimsiyor. Ünlü şarkıcılar Jennifer Lopez ve Rihanna da vegan diyetiyle zayıflayan sanatçılar arasında.

JESSICA SIMPSON

Simpson’un zayıflama sırrı, yürümek. Günde 8 binle 10 bin arası adım atıyor. Bunun yanı sıra haftada üç gün, 45’er dakikalık direnç egzersizi yapıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler