Ana SayfaDedikoduEvli sevgilisi sorulan Ebru Şallı öfkeden deliye döndü!

İlgili Postlar

Evli sevgilisi sorulan Ebru Şallı öfkeden deliye döndü!

Aşk yaşadığı iş adamı Uğur Akkuş’un evli çıkmasının ardından bir türlü gündemden düşmeyen ünlü manken Ebru Şallı, Uğur Akkuş ile ilgili gelen sorulara çok sinirlendi. Şallı, “Cevap vermeyeceğim” diye çıkıştı. İşte detaylar…

[irp]

Ebru Şallı, Uğur Akkuş sorularına çok kızdı

Geçtiğimiz günlerde bir markanın tanıtımı için kamera karşısına geçen Ebru Şallı, Kanal D ekranlarında yayınlanan Magazin D programının muhabirlerinin evli çıkan sevgilisi Uğur Akkuş ile ilgili sorularına çok sinirlendi.

[irp]

Cevap vermek istemiyorum!

Muhabirlerin, evli çıkan iş adamı sevgilisi Uğur Akkuş ve ilişkileri ile ilgili yönelttiği sorulara sinirlenen Ebru Şallı, “Cevap vermek istemiyorum.” diye çıkışarak muhabirlerden uzaklaştı.

[irp]

Benim arabam ve şoförümle alışverişe çıkıyor

Uğur Akkuş’un aldatılan eşi Gonca Akkuş, geçtiğimiz günlerde “Ebru Hanım benim arabam ve şoförümle alışverişe çıkıyor. Yıllardır kurduğum hayatın tepesine gelip oturdu. Aynı evde yaşadıklarını düşünmek beni darmadağın ediyor.” şeklinde konuşmuştu.

[irp]

Ebru Şallı, yaz boyu tatil yaparken görüntülendiği sevgilisi iş adamı Uğur Akkuş’un evli olması haberleri ile gündeme gelmişti.

Ebru Şallı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler