Ana SayfaÜnlülerBurcu Esmersoy YouTube'da!

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy YouTube’da!

Ünlü oyuncu ve sunucu Burcu Esmersoy YouTube’da!

“Benimde Anlatacaklarım Var”

Burcu Esmersoy, yepyeni bir konseptle karşımıza çıkıyor. YouTube dünyasına adını yazdırmaya hazırlanan Burcu Esmersoy, hayata dair birçok şeyi bizimle paylaşacak. YouTube kanalında ‘o zaman dans’ , ‘moda mı dediniz’ , ‘gez burcu gez’ , ‘es burcu es’ gibi içerik başlıkları altında karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Burcu_Esmersoy_5

Esmersoy, sık sık arkadaşlarıyla dans videoları çekerken, ünlü cemiyetin önde gelen isimlerinin eğlenceli durumlarını da paylaşacak. Burcu Esmersoy gittiği festival ve eğlenceli yerlerden çektiği vloglarla adından söz ettirecek. Her hafta Perşembe günü yeni videonun yayınlanacağı kanala göz atmayı unutmayın.

Burcu Esmersoy’un Sevgilisi Kimdir?

Burcu Esmersoy Kimdir?

 

2 Ekim 1976 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Babasının ismi Timur, annesinin ismi Kamile’dir. Annesi ve babası ayrıldıktan sonra, ablası ve babaannesi ile yaşamaya başlamıştır. Beşiktaş Lisesi’ni bitirmiştir. İstanbul Üniversitesi’nde Turizm İşletmeciliği okumuştur. Mezun olup New York Üniversitesi’nden Hospitality, Tourism and Sports Management eğitimlerini almıştır.

Burcu_Esmersoy_6

1997 yılında güzellik yarışmasında Türkiye’yi Japonya’da temsil etmiştir.2011 tarihlerinde “Yok Böyle Dans” yarışmasında sunuculuk yapmıştır.

Devamı ; Burcu Esmersoy Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler