Ana SayfaÜnlülerIvana Sert, Peker Açıkalın'ı Mahkemeye Veriyor!

İlgili Postlar

Ivana Sert, Peker Açıkalın’ı Mahkemeye Veriyor!

Ivana Sert, Peker Açıkalın’ı kendisine canlı yayında hakaret ettiği için mahkemeye vermeye hazırlanıyor. Oyuncu Peker Açıkalın, geçen hafta vizyona giren “Karımı Gördünüz mü? adlı sinema filminde, başrolü paylaştığı Ivana Sert hakkında, katıldığı bir TV programında hakaret içeren kelimeler kullanmış ve herkesi şok etmişti. Bu olay ve söylemleri nedeniyle ünlü modacı Ivana Sert‘in Peker Açıkalın‘a dava açacağı öğrenildi.

İvana Sert’e canlı yayında ‘Motor’ dedi!

İvana Sert kimdir?

 “Soyadını yumuşak olarak değiştirelim”

6 Nisan’da vizyona giren ‘Karımı Gördünüz mü?’ adlı sinema filminin başrol oyuncuları Peker Açıkalın ve Ivana Sert bu aralar magazin gündeminde çok konuşuluyor. Oyuncu Açıkalın; katıldığı bir canlı yayında, program sunucusunun, modacı Ivana Sert için İvana Sert de bizimle olacaktı. Nerede acaba? sorusuna “O zaman soyadını yumuşak olarak değiştirebiliriz cevabıyla karşılık vermişti

Peker Açıkalın Kimdir?

“O sanatçı değil, modacı”

Peker Açıkalın, programda ayrıca Ivana Sert için “O sanatçı değil modacı ifadelerini kullandı. Bunun üzerine program sunucusunun “Başrolü paylaştığınız kişi için ‘Sanatçı değil’ diyorsunuz sözüyle karşılık vermesi üzerine ise Açıkalın’ın cevabı daha da sert oldu: “Başrolü ben paylaşmadım. Yapımcımız paylaşmış…” dedi.

Ivana Sert, ‘Motor’ yakıştırmasına ateş püskürdü!

 “Moda ikonu” sözüne hakaretlik söylemler…

Açıkalın, programın ilerleyen dakikalarında Sert’e yaptığı göndermeleri fazlasıyla abarttı ve daha da kabalaştı. Program sunucusunun Ivana’ya “Moda ikonu” tanımlaması yapmasının ardından, Açıkalın’ın hakaret içeren kelimeler kullandığı ve sözleriyle, sunucuları da güldürdüğü gözlenmişti.

Nuri Alço’dan Ivana Sert tepkisi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler