Ana SayfaÜnlülerIvana Sert, 'Motor' yakıştırmasına ateş püskürdü!

İlgili Postlar

Ivana Sert, ‘Motor’ yakıştırmasına ateş püskürdü!

Peker Açıkalın’ın canlı yayında kendisini ‘Motor’yakıştırması ile itham etmesi, Ivana Sert’i çileden çıkardı. Ivana Sert, Peker Açıkalın’ın sözleri için “Peker bütün kadınlara hakaret etti.” dedi. Ivana Sert, Peker Açıkalın’ı mahkemeye vermeye hazırlanıyor. Detaylar haberimizde…

İvana Sert’e canlı yayında ‘Motor’ dedi!

Peker Açıkalın ve Ivana Sert birbirine düştü

‘Karımı Gördünüz mü?’ isimli filmde başrolü birlikte paylaşan Peker Açıkalın ve Ivana Sert arasında soğuk savaş. Peker Açıkalın, konuk olarak katıldığı bir programda, rol arkadaşı Ivana Sert hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Açıkalın’ın sözleri, büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Peker Açıkalın kimdir?

Motor

Peker Açıkalın’ın katıldığı programın sunucusu, “Ivana Sert de bizimle olacaktı. Nerede acaba?” şeklinde bir soru yöneltmişti. Açıkalın, bu soruya “O zaman soy adını yumuşak olarak değiştirebiliriz.” şeklinde bir yanıt vererek ilk şaşkınlığı yaratmıştı. Ardından, sunucunun konuşmalarında Ivana Sert için ‘Moda İkonu’ demesi sırasında Peker Açıkalın hiç beklenmedik şekilde “Motor” demişti. Ünlü oyuncunun bu sözü, şoke etmişti.

Ivana Sert kimdir?

Özür dileriz

Peker Açıkalın’ın bu sözlerinin ardından Karımı gördünüz mü? filminin yapım ekibi bir açıklama yaparak özür dilemişti. Yapım ekibinin yaptığı açıklama şu şekildeydi: Başrol oyuncumuz Peker Açıkalın’ın, programda kadın başrol oyuncumuz Ivana Sert ile ilgili sarf ettiği yakışıksız ifadeler bizi derinden üzmüştür. Peker Açıkalın’ın kadın başrolümüz için söylediği çirkin sözlerden ötürü hem sayın Ivana Sert’ten hem de kamuoyundan özür dileriz.

Peker bütün kadınlara hakaret etti

Ancak, yapım ekibinin yaptığı özür açıklaması bile Ivana Sert’in yumuşamasını sağlayamadı. Peker Açıkalın’ın sözleri karşısında çok öfkelenen Ivana Sert, konu hakkında “Bundan sonra filmin hiçbir tanıtımına katılmayacağım, ağzımı açmayacağım. Peker bütün kadınlara hakaret etti.” dedi ve Peker Açıkalın’a hakaret davası açmaya hazırlandığını ifade etti.

Ünlü oyuncu Peker Açıkalın ve ünlü modacı Ivana Sert, ‘Karımı Gördünüz mü?’ isimli filmde birlikte rol almışlar, başrolü paylaşmışlardı. İkili hakkında daha önce gündeme gelen bir iddiaya göre; sette kavga ettiler ve Peker Açıkalın Ivana Sert’e tokat attı. Buna rağmen aralarında bir sorun olmadığı iddia edilmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler