Ana SayfaÜnlülerİvana Sert’e canlı yayında 'Motor' dedi!

İlgili Postlar

İvana Sert’e canlı yayında ‘Motor’ dedi!

Peker Açıkalın’dan Ivana Sert’e olay yaratacak sözler. ‘Karımı gördünüz mü?’ isimli filmde başrolü Ivana Sert ile paylaşan ünlü oyuncu Peker Açıkalın, katıldığı bir canlı yayında rol arkadaşı Ivana Sert hakkında şaşırtan ifadeler kullandı. Açıkalın, özellikle ‘Motor’ sözü ile şoke etti. İşte detaylar…

Survivor Erdi, Peker Açıkalın’ı rol gereği dövme işini abartınca kalp pilini yerinden oynattı!

Peker Açıkalın’dan Ivana Sert’e ağır sözler

Karımı Gördünüz mü? filminde rol alan usta oyuncu Peker Açıkalın, başrolü birlikte paylaştığı modacı Ivana Sert hakkında çarpıcı ifadelere imza attı. Konuk olarak katıldığı programda sunucunun “İvana Sert de bizimle olacaktı. Nerede acaba?” sorusuna Peker Açıkalın’ın yanıtı, “O zaman soy adını yumuşak olarak değiştirebiliriz.” şeklinde yanıt verdi.

Peker Açıkalın kimdir?

Sanatçı değil, modacı

Peker Açıkalın, şaşkınlık yaratan sözlerinin ardından “O sanatçı değil modacı.” şeklinde yorumda bulundu. Açıkalın’ın bu sözünün ardından, program sunucusu “Başrolü paylaştığınız kişi için ‘Sanatçı değil’ diyorsunuz.” değerlendirmesinde bulundu.

Ivana Sert kimdir?

Motor

Sunucunun sözlerinin üzerine konuşmaya devam eden Peker Açıkalın, “Başrolü ben paylaşmadım. Yapımcımız paylaşmış…” diyerek şaşkınlığı arttırdı. Ivana Sert için kullandığı ifadeleri her geçen an daha da sertleştiren usta oyuncu Peker Açıkalın, program sunucusunun Ivana Sert hakkında konuşurken “Moda ikonu” demesi üzerine “Motor” ifadesini kullandı.

Ünlü oyuncu Peker Açıkalın’ın, ‘Karımı Gördünüz mü?’ isimli filmde birlikte başrolde oynadığı modacı Ivana Sert hakkında yaptığı bu eleştiriler, büyük olay yaratacak gibi görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler