Ana SayfaÜnlülerAfrin uçağına binmekten son anda vazgeçen 25 sanatçı var!

İlgili Postlar

Afrin uçağına binmekten son anda vazgeçen 25 sanatçı var!

Günlerdir konuşulan Hatay karakol ziyaretinin yankıları hala daha devam ediyor. Hürriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, sınır karakoluna gerçekleştirilen ziyarete gelecek olan bazı sanatçıların son anda vazgeçtiğini ifade etti. Detaylar haberimizde…

Kılıçdaroğlu, Hatay ziyaretine giden sanatçılar hakkındaki eleştirileri sorulunca ne yanıt verdi?

Son anda vazgeçenler oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti ile Hatay’daki sınır karakoluna düzenlenen ziyarete katılan sanatçılar olduğu kadar aslında katılacağını bildiren ancak son anda katılmaktan vazgeçen sanatçılar olduğu iddia edildi.

Kılıçdaroğlu’na ağır eleştiri yapılan tekzip altında imzası olmayan sanatçılar kimler?

Hürriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, konu hakkında bir yazı kaleme aldı. İşte Hande Fırat’ın yazısındaki ilgili kısımlar:

Geleceğini bildiren 25 isim son anda uçağa binmekten vazgeçmiş. Sınırda bir karakola birlikte gitme kararı Cumhurbaşkanı’nın doğum gününde alındı. Cumhurbaşkanı, şubat ayındaki doğum gününde sanatçılarla bir araya gelmişti. O görüşmede sanatçılar gruplar halinde karakollara gittiklerini, askerlere moral vermek için ziyaretler yaptıklarını anlattılar. Cumhurbaşkanı, sanatçılara duyarlılıkları için teşekkür etti; ardından da ‘Bir kere de beraber gidelim’ dedi. Sonrasında da Oğulpınar organizasyonu yapıldı. Bu tip organizasyonlarda davetli listesini tabii ki tek başına belirlemiyor. Sonuçta Cumhurbaşkanlığı Protokolü ile çalışmak zorunda. Bu sefer de aslında kapsamlı bir liste hazırlandı. Sanat dünyasından yaklaşık 200 kişiye davetiye gönderildi. Hatta bunun 100’ünü TRT hazırladı. Sonuçta 200 sanatçı yoktu. Yani gelmeyenler hayli kalabalıktı. Hatta geleceğini bildiren 25 isim son anda uçağa binmekten vazgeçmiş.

Hep aynı sanatçılar gidiyor

Hande Fırat’ın sözlerinin aksine, bir başka Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu farklı değerlendirmelerde bulundu. Semercioğlu, konu hakkında kaleme aldığı yazısında “Farkında mısınız, Huber Köşkü’ne de aynı sanatçılar gidiyor, Külliye’ye de, yeni AKM’nin tanıtımına da, Hatay’a Mehmetçik’e destek vermeye de…Cumhurbaşkanı Erdoğan da ‘Buraya gelip destek verenler… Bu ülkenin gerçek sanatçılarısınız’ dedi…Ya Erdoğan’ı yanıltıyorlar ya da eksik bilgi veriyorlar…Hayır Sayın Cumhurbaşkanım, Hatay’a destek vermeye pek çok sanatçı gitmek istiyor ama kimsenin davet ettiği yok…” şeklinde ifadelere yer verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti ile Hatay’daki sınır karakoluna askere moral vermek amacı ile ziyaret gerçekleştirilmesi ve bu ziyarete katılan sanatçılar, günlerdir konuşuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler