Ana SayfaÜnlülerBarış Murat Yağcı'dan Nisa Bölükbaşı'na Evlenme Teklifi!

İlgili Postlar

Barış Murat Yağcı’dan Nisa Bölükbaşı’na Evlenme Teklifi!

Survivor yarışmasında tanışıp yarışmanın ardından sevgili olan Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı yaşadıkları aşkla gündemden düşmüyor. Bu kez evlenme teklifi ile gündemdeler. Barış Murat Yağcı Nisa Bölükbaşı’na İstiklal Caddesi’nde evlenme teklif etti. Detaylar haberimizin devamında…

Barış Murat Yağcı Kimdir?

Nisa Bölükbaşı Kimdir?

Barış Murat Yağcı’dan Nisa Bölükbaşı’na Şaşırtan Evlenme Teklifi

Survivor yarışmasında tanışıp yarışmanın ardından sevgili olan Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı yarışmanın ardından bir süre aşklarını inkar etsele de ikilinin öpüşürken çekilen videosu sosyal medyada paylaşıldıktan sonra Yağcı ve Bölükbaşı aşk yaşadıklarını itiraf etmişti. Çiftten şaşırtıcı bir haber geldi.

İstiklal Caddesi’nde Evlenme Teklif Etti!

Barış Murat Yağcı, sevgilisi Nisa Bölükbaşı’na İstiklal Caddesi’nde diz çökerek evlenme teklifi etti. O anlar sosyal medyada paylaşıldı. Nisa’nın evlilik teklifine ne cevap verdiği ise merak konusu oldu.

Çevredekiler ise ‘Evet de!’ tezahüratları yaptı. Sosyal medya kullanıcıları ise Nisa’nın tepkilerinden yola çıkarak ‘hayır’ yanıtı verdiğini söylediler.

Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı Dudak Dudağa!

Nisa Bölükbaşı Sihirli Annem Dizisinin Kadrosunda!

Bölükbaşı, Sihirli Annem’in çocuk oyuncularından ara Aras Özdoyran ile bir fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Yeni bir projeye imza attığının müjdesini veren Nisa Bölükbaşı sette kendisine makyaj yapıldığı anları da sosyal medya hesabından paylaşarak Sihirli Annem dizisinin kadrosuna katıldığını duyurdu.

Cemal Can İle Nisa Bölükbaşı’nın Görüşmemesinin Sebebi Danla Biliç Mi?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler