Ana SayfaÜnlülerDuygu Özaslan 'ın Kendall Jenner'a Özendiği Pozu Gündem Oldu

İlgili Postlar

Duygu Özaslan ‘ın Kendall Jenner’a Özendiği Pozu Gündem Oldu

Youtuber Duygu Özaslan yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Yazın gündem olan kilolu halinin ardından şimdilerde sevgilisi ile evde çekilmiş pozları gündem oldu. Özaslan’ın evde çekilmiş pozlarına takipçileri Kendall Jenner’a özendiği yorumları yaptı.

Duygu Özaslan Kimdir?

Eleştiri Yağmuruna Tutuldu

Yazın kilolu hali ile objektiflere yakalanan Duygu Özaslan, yakalanmasının ardından hasta olduğu söylemiş ve ardından sıkı bir diyet ve sporla fazla kilolarından kurtulmuştu. Özaslan şu sıralar sosyal medya hesabından basketbolcu sevgilisi ile çekilmiş pozlarını paylaşması ile gündemde.

Ev halini paylaşan Duygu Özaslan, “Evde olduğumuz sıradan bir geceydi. Neden topuklu terlik giyip, yere oturup, yeşil elma yediğimi bilmiyorum” notuyla sevgilisi Can Maxim Mutaf ve bir arkadaşıyla birlikte ev hallerini paylaştı. Fotoğraflarda sık sık basketbolcu sevgilisinin kucağına oturarak poz vermesi takipçileri tarafından tepki topladı.

duygu-ozaslan

Daha önce Sinem Kobal ve Serenay Sarıkaya’nın kıyafetlerinin aynısını giyip paylaşım yapan ünlü fenomen bu sefer de Kylie Jenner’a özendi.

Duygu Özaslan’ın Jenner’ın yere çömeldiği pozunu taklit etmesi takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Açıklama Yaptı

Duygu Özaslan bikinili yakalanmasının ardından “Magazin muhabiri arkadaşımız o kadar özel bir yerde beni bulduğu için ona teşekkür ederim. Beni o kadar kötü çıkardığı için ayrıca teşekkür ederim. Evet, kilo aldım. ‘Bulimia Nervoza’ hastalığıyla mücadele ediyorum. İyileşme sürecinde olduğum için kilo aldım. Mental olarak iyiyim, fiziksel olarak iyi olmasam da benim için sorun yok. Gerçekten umurunda değil. Beni çekebilirsiniz” açıklamasını yapmıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler